No public posts in this group. You must register or login and become a member in order to post messages, and view any private posts.

Start ny læseklub i København

Qiuz billede

Kære Læsehest

 

Hvis du er på udkig efter en læseklub i København eller har lyst til at starte din egen, så tilmeld dig denne gruppe og spred ordet til andre litteraturinteresserede.

Start med at tjekke andres kommentarer, for at se om der måske allerede er nogle, der leder efter dig til deres nye læseklub, som du kan henvende dig til. Hvis ikke, så skriv selv en kommentar, hvor du fortæller lidt om hvad du forestiller dig, I skal læse, samt hvor, hvornår og hvor tit I skal mødes, så kan andre kommentere på det, og I kan sammen lave en klub. Du kan også oprette din egen læseklub på Litteratursiden og linke til den i din kommentar. Hvis du mailer til hblaeseklubber@kff.kk.dk, hjælper vi dig med at reklamere for klubben på vores hjemmeside og Facebook.

Der kommer hele tiden nye medlemmer til gruppen så vær tålmodig, hvis der ikke lige er bid med det samme.  Du kan også finde en liste over læseklubber på Københavns Hovedbibliotek HER og se alle læseklubber på Københavns Biblioteker HER.

Når du har fundet din nye læseklub, kan du nemt framelde dig gruppen igen.

 

Rigtig god læselyst!