Natten er lige begyndt

Oprettet: 21.07.2009 - 11:19

Bog: "Natten er lige begyndt" af Morten Hesseldahl

Bogens forside

FARCs kidnapning af en ung dansker i Colombia udløser en kædereaktion, hvor hans arbejdsgiver må ud i tvivlsomme manøvrer for at redde firmaet

Forfatter: 
Morten Hesseldahl
Udgivet: 
2009
Forlag: 
Modtryk
Sidetal: 
356
Lån bogen - Køb bogen

Bogen er til debat i september måned

Tilføj kommentar

Deltag i debatten.

 • Karen Kærgård

  tor, 01/10/2009 - 10:11

  Jeg blev simpelthen så glad for den sidste kommentar.  Det er netop menigen med læseklubber, at man kommer til at læse bøger, som man umiddelbart ikke selv ville have valgt - og ikke så sjældent netop får en glædelig overraskelse.  

 • ingrid jensen

  ons, 30/09/2009 - 20:29

  Jeg havde nok aldrig fået læst "Natten er lige begyndt", hvis ikke den var på læseklubbens repitoire i september. Derfor begyndte jeg og var fanget  bogen igennem. Det må være en læseklubs force, at den favner bredt og tvinger en til at læse andet og mere end det sædvanligt foretrukne, hvad det end er. Det er en udfordring, jeg værdsætter.

 • Karen Kærgård

  tir, 29/09/2009 - 17:24

  Jeg vil også gerne anbefale den som en positiv læseoplevelse til dem, der ikke fik den læst her i september. For mig har den ret maskuline tilgang til emne og personer været et forfriskende pust.

  Man kan heller ikke lade være med at sammenligne undergrundsbevægelsen WORLD med Blekingegadebanden og der er efter min mening heller ingen tvivl om, at psykopaten Steen Bolvig er et portræt af Stein Bagger.

   

 • aaseotto

  man, 28/09/2009 - 00:39

  En rigtig god og vedkommende spændingsroman - og velskrevet. Lige efter mit hoved. Og så er den dansk!  De, der ikke nåede at læse den i september, skulle unde sig den fornøjelse at læse i oktober eller senere.
  Jeg vil se at få fat i  Drager over kabul.

 • Karen Kærgård

  tor, 24/09/2009 - 17:29

  Jeg synes, at man tydeligt kan fornemme forfatterens baggrund som filosofistuderende og chefredaktør for Information. Han vil gerne have os til at overveje politiske og moralske spørgsmål såsom kan vold/terror retfærdiggøres? Er en politisk undergrundsbevægelse en terrororganisation eller en frihedsbevægelse? Er FARCs "frihedskamp" retfærdig?

  Jeg tror, han har valgt den vise afbalancerede tidligere udenrigsminister Lars Ole Ravn, der også var med i "Drager over Kabul", som sit talerør. Man kan i hvert fald ikke lade være med at sympatisere med ham.

  Jeg synes, man får indtryk af, at forfatteren - som en god journalist - behandler sit "stof" nuanceret og dybdeborende.

 • aaseotto

  tor, 24/09/2009 - 01:34

  Jeg tror, jeg vil kunne li' "Natten er lige begyndt. Oplægget på de første 70 sider er i orden for mit vedkommende, så jeg vil gå i seng og fortsætte med at læse.

 • Karen Kærgård

  man, 07/09/2009 - 12:41

  En ret maskulin bog, men det er fint nok til en forandring. Man læser i hvert fald uvilkårligt videre. Bombetikkende uafvendelig katastrofestemning. Kynismen og uhyggen breder sig! 

 • Tove

  ons, 02/09/2009 - 09:46

  Jeg står langt nede i bibliotekets reservationskø, så jeg tror ikke, jeg når at være med. Umiddelbart er det ikke en bog, jeg selv ville vælge, men jeg vil følge debatten og se, om jeg bliver fristet til en senere læsning. 

 • Karen Kærgård

  tir, 01/09/2009 - 10:48

  Tak for august måneds debat om "Højtlæseren."  Men nu til noget helt andet .... Jeg er meget spændt på, hvad I siger til en politisk thriller.