Bekymrende?

Oprettet: 22.03.2017 - 10:01
GoPublish

Sagt med det samme: dette huer mig ikke, men jeg håber, at jeg tager fejl og ikke har grund til pessimisme.

Så er det officielt: GoPublish smelter sammen med SAXO. I en email fra GoPublish skriver de bl.a.:

Til gopubli.sh udgivere og forfattere: Efter fem fantastiske år som frontløber inden for selvforvaltet udgivelse af ebøger og trykte bøger i Danmark overdrager vi nu faklen til Saxo Publish.
Vi har lavet en rigtig god aftale med Saxo, der betyder, at du som udgiver/forfatter vil blive tilbudt vilkår, som er sammenlignelige med dem, du har på gopubli.sh nu - og mulighed for at bruge Saxo's forskellige services fremover.
Udgivelserne er i gang med at blive flyttet over til Saxo Publish, og dette vil tage lidt tid. I første omgang skal du ikke selv gøre noget, og Saxo Publish vil løbende holde dig orienteret i processen. Du vil inden for kort tid modtage yderligere informationer fra Saxo Publish om dine nye muligheder.
Du beholder alle rettigheder og har fuld kontrol over dine udgivelser. Saxo Publish er Danmarks største udgiverplatform og har mange års erfaring med udgivelse. De glæder sig meget til at byde jer velkomne.

https://publish.saxo.com/pages/gopublish/

Når det vækker min bekymring skyldes det én ting: det er aldrig godt, når et firma står som den eneste af sin slags på markedet. Konkurrencen mellem flere beslægtede, men dog forskellige firmaer har altid været kundens (dvs. forfatternes) garanti for, at magten ikke steg det sejrende firma til hovedet. Denne garanti mister vi forfattere så nu, og det er beklageligt: R.I.P. GoPublish ....