For læserne

Oprettet: 29.02.2008 - 13:06

For læserne - alt om litteratur og forfattere

Porten til de fleste og bedste hjemmesider om litteratur for voksne og børn er Bibliotekernes Netguide. På siderne finder du oplsyninger om romaner af alle slags – de nye, klassikerne, krimier, science fiction, men også digte og skuespil, samt anmeldelser og forfatterbiografier.

Frederiksberg Bibliotekers hjemmeside finder man 'Litteraturens Plads - romanen i centrum' med aktuel litteraturdebat, læseidéer, bog-quiz og litteraturvejviser.
Også Roskilde Bibliotekerne har fokus på litteraturen – og bibliotekarer og læsere fra bibliotekets aktive bogcaféer og læsekredse anmelder bøger på skrift og podcast.

Danmarks Radios hjemmeside har en sprudlende sektion, som slet og ret hedder 'BOG'. Her udfordres man af den virtuelle bibliotekar Vera Vamdrup alias DRs anmelderpanel.
'Tekst, Lyd & Billede' er Helsingør Bibliotekernes nyhedsmagasin om bøger og andre medier. Det udkommer i starten af hver måned med inspiration til læsning - nyheder og klassikere mellem hinanden i vekslende temaer. Man kan tilmelde sig mail-abonnement.

0
Din bedømmelse: Ingen