Merete Gundersen

Merete Gundersen født i Odense i 1945. Hun er landskendt forfatter og spirituel coach med speciale i SIQ- Den Spirituelle Intelligens. Hun har de sidste 20 år holdt foredrag, kurser og workshop over hele landet.
Gennem 12 år har Merete Gundersen drevet eget institut - Livskilden, hvor hun har coachet, undervist og vejledt såvel ledere, mellemledere, kontorpersonale, plejepersonale, ingeniører og lærere - kort sagt, et bredt udsnit af den danske befolkning til at finde ind til deres sande identitet. Enkeltpersoner vejledes ved brug af visuelcoaching.

Merete Gundersen har afholdt utallige kurser i : ”Find din livsvision.”
Som forfatter har Merete Gundersen skrevet og udgivet 9 bøger, udgivet 6 meditationscd´er og 2 Dvd`er. Både hendes bøger, cd´er og dvd`er leder lytter og læser til at nå deres mål derved, at de virker åbnende for lytter og læsers egne geniale iboende evner.

http://livskilden.dk/velkommen

 

Land: 
Danmark
Bøger

Tilføj kommentar

Deltag i debatten.

  • Anonym

    tor, 16/10/2014 - 17:09

    Jeg kan varmt anbefale Merete's bøger, såvel som cd'er. Jeg har gennem flere år haft stor gavn og glæde af Meretes indsigt, visdom og healende stemme. Merete er en af de absolut dygtigste spirituelle læremester jeg har mødt indtil videre. I dag bruger jeg Merete som personlig mentor, hvilket jeg er dybt taknemmelig for.

    De bedste hilsner
    Gitte Bjerre