Kirsten Elisabeth Holck

Født i 1926 på Lolland, hvor min far var skovrider for Fuglsangs skove (Fuglsang er i dag refugium). Derfor: vokset op i et dejligt hus, dvs. en smuk stor skovridergård, med en kæmpestor, dejlig have. Faktisk skete det at folk gik forkert, når de ville i skoven (det var "Hamborgskoven", sådan hed den), hvis de ikke kendte egnen, og endte i vores have, der var fuld af store gamle træer. En ganske almindelig, dejlig opvækst med Far og Mor og storebror; og altid katte og hunde, en jagthund og en gravhund (min far gik på jagt).
Udgav i 1990 digtsamlingen "Genkendelse", der fik fine anmeldelser.

Oprindelig publiceret ForfatterNet Horsens - 29. november 2001  

Debut: 
1990
Land: 
Danmark
Bøger
 • Bog: "Hverdage" af Kirsten Elisabeth Holck

  Bogens forside

  Trotts mor forlader familien - i 1950'erne - og hun vokser op alene med faderen og søsteren -  Senere får også hun et trist ægteskab med en dominerende mand.

  Udgivet: 
  2001
  Forlag: 
  Højbjerg : Hovedland
  Sidetal: 
  299
  Lån bogen - Køb bogen
Inspiration

Jeg er nu så gammel, at jeg genlæser mere eller mindre tilfældige bøger fra den meget store bogsamling jeg har beholdt.
Sidst var det "Epiktets håndbog" og Helge Rode "Pladsen med de grønne træer" (det er Frederiksbergpladsen foran Frederiksberg Have), det er en slags små essays om religiøse strømninger. Ellers læser jeg helst romaner, helst engelske, på engelsk eller dansk. Jeg har været meget glad for Mary Wesley, Fay Weldon og sidst men ikke mindst Joanna Trollope.
Jeg bruger mindre tid på at læse nu, da jeg har kastet mig over sang, der tager meget tid: synger i kor, er med i en viseforening, læser musik som tilvalgsfag under VUC.