Jacob Hedegaard Pedersen

Født i Horsens og opvokset i Hundslund. Efter folkeskolen tvang mit videbegær mig til at tage både en matematisk studentereksamen og den etårige HH.

Efter nogle spæde forsøg på at skrive noveller i gymnasiet endte jeg med at benytte min handelsskoletid til at skrive og fik skrevet manuskriptet til ’Dyret – Apokalypser’.

’Dyret’ udkom i september 1995, kun en måned efter at jeg var startet på lærerseminariet i Jelling. Under min uddannelse der fik jeg skrevet endnu to romaner, ’Gravskrifter’ og ’Flugten fra’.

Efter endt uddannelse har jeg fået arbejde på Rask Mølle skole, hvilket jeg er meget glad for. Her underviser jeg primært i dansk i skolens overbygning.

Fjerde bind af tarotserien, ’Den Gamle Biograf’ udkom i efteråret 2000 – samme dag som den fjerde Harry Potter-bog. P.t. er den femte og sidste bog på vej i støbeskeen, men selve skriveprocessen er endnu ikke startet.

Til gengæld har jeg startet et nyt projekt, ’Dværgenes Krønike’ – en fantasysaga om tre dværge, Hitch Skiffer, Willfang Koks og Flint Fedt, der må drage ud i Verdenen for at vinde sig hæder og ære og finde den forsvundne opdagelsesrejsende, Caspian Koks. Der er planlagt fem bøger i serien og de to første udkom den 6. juni 2001.

Biografien er udarbejdet af forfatteren.
Oprindelig publiceret ForfatterNet Århus - 10. marts 1999  

Debut: 
1995
Land: 
Danmark
Links
Bøger