04 nov.11

Blog

Vejen rundt i Forum

Kommentarer

3 kommentarer
AfTina Karina Mortensen
fre, 11/11/2011 - 10:25

Så står vi klar i Bogforum på Litteratursidens stand.
Jeg har allerede talt med de første HTX elever som var begejstrede for sidens analyser og forfattervideoer - en god genvej, hvis man er knapt så litterær som mange af bogmessens gæster.
Håber at se mange af alle sidens brugere :-)
Hilsen Tina :-)

AfMichael Linde Larsen
søn, 06/11/2011 - 18:35

Jeg er helt enig i din begejstring, Morten om årets bogbegivenhed i Forum. Faktisk havde jeg tænkt på at skrive et blogindlæg i morgen med det samme budskab. Men det er der jo ingen grund til, når du har gjort det:-)

Var første gang til Bogforum for 10 år siden, tror jeg. Vi/Odense Centralbibliotek arrangerede vores første bustur for læserne derover. Vi var 12 i bussen som havde en rigtig god dag. Siden dag har busturen vokset sig stor og de senere år har vi kørt i to busser (incl. 2 forfattere som underholder lidt på vejen) derover. Som regel har vi hurtigt udsolgt, da mange efterhånden har det som en fast tradition at tage til Forum og gå på jagt efter julegaver og gode bogoplevelser.

Nogle år har jeg været rigtig træt i hoved og ben sidst på dagen. Så selv om programmet har lokket med mange spændende ting, har jeg ikke kunne kapere mere. De senere år har jeg haft mit bogmesse-liv på litteratursidens stand (du er velkommen til at kigge forbi, hvis tiden levner plads til det). Her er der lidt plads at være på, og knapt så hektisk som at gå rundt hele tiden. Så de senere år, har jeg ikke hørt så meget. Til gengæld har jeg mødt en masse engagerede læsere på vores stand som altid gør weekenden til en fantastisk dejlig oplevelse. Bla. er det ved at være en fast tradtion at vi lægger folks læseprofiler og anbefaler bøger.

Jeg har også haft fornøjelsen at interviewe flere forfattere på vores stand. I år er det Morten Brask og Lone Aburas jeg glæder mig til at snakke med om deres seneste bøger.

Og ja, på mange måder er Bogforum et gedemarked, og hvis man har en ambition om at litteratur hører til i hellige haller, så er det nok ikke stedet at gå hen. Men hvis man vil glædes over litteratur i alle dens afskygninger så er Bogforum et must.

Så jeg glæder mig også i denne tid, og ser frem til at nyde den sidste bogmesse i Forum inden messen flytter til nye omgivelser på Amager.

* Mine børn har jeg aldrig haft med til messen, men de har tit snakket om det. I stedet for plejer jeg at slæbe gode bøger med hjem til dem.

PS. Nogen siger at det hedder bogmessen, hvis man kommer fra Jylland, - andre at det hedder Bogforum når man ikke gør. Har aldrig helt fundet ud af det.

AfMorten Leth Jacobsen
man, 07/11/2011 - 18:18

Som svar til af Michael Linde Larsen

Jamen, tak, Michael - og jeg kommer helt sikkert forbi Litteratursidens stand. Det vil jeg ikke gå glip af.

Jeg tager mine unger med søndag - den store på 9 vil gerne have ham, der er chef for det hele, i tale, så han kan få lov til at stille sig op på en af scenerne. Han kan nemlig ganske mange vitser. 

 

 

 

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer