Mere mellem himmel og jord? - september 2010

Oprettet: 01.09.2010 - 09:00

Er vi omgivet af ånder og hvileløse sjæle, som aldrig har forladt denne verden? Findes der spøgelser og genfærd, som kan påvirke ting? Er der mere mellem himmel og jord?

Fortidens mennesker havde mange meninger om sagen. De forestillede sig en verden fuld af farlige fænomener og befolket af væsener, der sås tydeligst i mørke. Men også nutidens mennesker er optaget af alt fra engle og vampyrer til hekse, trolde, nisser, mirakler og uforklarlige hændelser.

På trods af at religiøse emner fylder det offentlige rum mere og mere, går danskerne ikke i kirke. Til gengæld trives overtroen. Og det er ganske vist: Overraskende mange danskere, især kvinder, tror på, at spøgelser og ånder lusker rundt iblandt os … og på, at clairvoyante kan læse tanker og har kontakt med døde, og at horoskoper taler sandt.

’Mere mellem himmel og jord?’ er et tema om mystikkens universer – om det, vi ikke kan forklare og bevise, og som måske ligger på et andet bevidsthedsplan end det, der lige handler om os selv. Mangfoldigt manifesteret i litteraturen, heldigvis, og selvom bøgerne måske ikke giver svar, åbner de for utallige nye måder at anskue verden på.

Så - er du åben og nysgerrig over for alt andet end det, der er til at se med det blotte øje og har en naturlig forklaring, så vær med til at gennembryde grænserne mellem realiteternes, fiktionens, kunstens, bevidsthedens og det uvirkeliges verden og lad dig overraske!

Nyd dette mix af okkulte eventyr, gys og science fiction, fryd dig over de magiske universer, hvor vampyrer, dæmoner og engle er en lige så naturlig bestanddel som bøger er i mit!

Har du et åbent sind for det overnaturlige vil du måske opleve, at det uvirkelige bliver mere og mere virkeligt?

 - og måske strejfer Michael Jackson rundt derude i mørket et sted som en af de varulve, zombier eller andre gespenster, han selv spiller i den berømmede ’Thriller’- video fra 1983?

Rigtig god fornøjelse!

Birgitte Tindbæk

 

0
Din bedømmelse: Ingen