Bøger der luner - januar 2008

Oprettet: 02.01.2008 - 13:06

Bøger der luner er bøger, der fortæller en god historie, bøger med så smukke og varmhjertede konklusioner, at man kan græde over dem og også bøger, der kan få os til at le en masse .....

Vi, der hver dag bruger bøger som kilder til inspiration, information, indsigt, provokation, ved, at vi nogle gange har behov for bogen, der giver den gode oplevelse, der glæder og beriger, der lader os møde de mange og de interessante lidenskaber, den gode læsning, der gi'r os drømmen om det hvide slot - uden patos, men lige ind i hjertet.

Man kan nemt drukne i gode historier, så vi har udvalgt gode bud på vinterlæsning, som vi kan stå inde for, og som virker og varmer!!

Der er stor kærlighed, spænding, humor, gode historier, som siger så mange så meget, som gør os smukke og glade og positive indeni, nogle af dem med et indhold af samme stof, som eventyr gøres af.

De gode historier vil underholde, men også berette om livets tilskikkelser, og du får ganske god besked om livet, døden og kærligheden hos Martin A. Hansen og Karen Blixen, Mikael Niemi og Anne B. Ragde, Bjarne Reuter og Einar Már Gudmundsson, Erlend Loe og Jørn Riel og mange flere. De gode bøger bærer på en gåde - og svaret giver de måske selv - disse forfattere?

Læsning af gode historier er altid en leg, og det er glæden ved denne leg, vi vil videregive i vores januartema. Læs, stop op, gå tilbage, læs forfra. Dan dine egne billeder af historien, nyd det, du læser og lad det føde din fantasi.

Velkommen til et tema, hvor spændende forfattere vil føre os ved hånden og berede os den ene morsomme, berigende og gribende oplevelse efter den anden, måske lade os forsvinde ned i en dyb sprække i fortællingen, hvor vi får lov at hænge, indtil forfatteren finder det passende at hive os op igen - med bøger, der kan nydes, fortæres, sluges, fordøjes .....

når januar er sort og vejret mest er til sofahjørne!!

God fornøjelse!

Birgitte Tindbæk

0
Din bedømmelse: Ingen