Bog

Havets øje

Af (
2007
)

Anmeldelse

Havets øje af Massimiliano Frezzato

07 maj.07

Fango, Zerit og Erha fortsætter deres jagt på Tårnet i den flot-tegnede fortsættelse af "Dværgenes ø" om planeten Koloni.

Frezzato starter, hvor han slap i første bind af "Masirs vogtere". Fango og Zerit blev fanget af dværgene i deres søgen efter Tårnet. Det viser sig, at også Fangos datter, Erha, er dværgenes fange, men det lykkes dem at flygte med hjælp fra Dumdum – en kæmpedværg som er blevet glad for Fango.

De når dog ikke langt, før de styrter ned på en ø, som beboes af Zerits forgænger, stormesteren Succo og kvinden Tyta. Succo fortæller historien om, hvordan han er endt på øen – men det er ikke hele sandheden.

Der er også andre på øen. En dværg forfulgte de tre, og han gemmer sig nu i deres luftskib, fast besluttet på at stoppe dem i at nå Tårnet. Og tilbage hos dværgene har dronning Ivolina sat forfølgelsen i gang, så den lille gruppe har problemer i kølvandet.

Men i det mindste har de endeligt fundet vejen til Tårnet.

Frezzato tegner fantastiske billeder holdt i klare streger og flotte farver. Billedrammerne bliver brugt til at drive historien fremad, og virker ind i mellem helt filmiske i deres udtryk.

Jeg benyttede lejligheden til at genlæse første bind, før jeg kastede mig over "Havets øje", og det vil nok være en god idé at gøre det for at holde styr på personerne og deres relationer. Men som i første bind er det mere tegningerne end historien, der fængsler. Det gør nu ikke noget, for billedsiden er virkelig i top

Bogdetaljer

Secondary title
Masirs vogtere
Forlag
G. Floy Studio
Faustnummer
26604249
ISBN
9788791630293

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer