Bog

Våben og kvinder

Af (
2004
)

Anmeldelse

Våben og kvinder af Reginald Hill

12 okt.04
Skribent

En anderledes Pascoe og Dalziel krimi med elementer af IRA, colombianske oprørere, heroin og hemmelige tjenester. En spændende krimi, der forlanger noget af sine læsere, da klassisk litteratur og kultur spiller en stor rolle i opklaringen af denne historie.

Politimanden Peter Pascoes kone, Ellie, der skriver på en græsk tragedie, bliver udsat for et kidnapningsforsøg.

Først tror Pascoe og hans makker Dalziel, at det har forbindelse til en af Pascoes tidligere sager, men det viser sig hurtigt, at det i denne historie er Ellie, der er hovedpersonen.

For at beskytte sig flytter Ellie sammen med datteren Rosie, en kvindelig betjent samt overklasseveninden Daphne ud i dennes sommerhus ved kysten, men det viser sig at være et uheldigt valg. Ellie er havnet midt i et spil om irske våben, colombiansk narko og en kvindeaktivistgruppe, der er indblandet i hvidvaskning af penge.

Det hele kulminerer i et voldsomt stormvejr, hvor flere parallelle handlinger, deriblandt Ellies fortælling om Odysseus, bliver kædet sammen.

Historien er lidt svær at komme ind i, men ved hjælp af især Dalziels skarpe bemærkninger og iagttagelser nyder man endnu engang at være i selskab med det berømte makkerpar Pascoe & Dalziel.

God fornøjelse.

Bogdetaljer

Secondary title
En Dalziel and Pascoe krimi
Forlag
Klim
Faustnummer
25248732
ISBN
9788779552883
Antal sider
432

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer