No public posts in this group. You must register or login and become a member in order to post messages, and view any private posts.

Hvad skal der til for at du har lyst til at deltage i en online læseklub på Litteratursiden?

Qiuz billede

Hej alle læsere af Litteratursiden

Jeg er læseklubredaktør her på siden og vi har visse udfordringer med at få jer brugere til aktivt at deltage i vores online læseklubber (se herunder).

Derfor vil jeg meget gerne spørge om, hvordan I tror vi kan gøre det bedre, så flere bliver interesserede i at skrive om de bøger de har læst i vores lædeklubdebatter?

Alt har sin berettigelse, så skyd endelig bare løs!

På forhånd mange tak.

 

Venlig hilsen
Jørgen Nørgaard

 

 

 

Tilføj kommentar

Deltag i debatten.

 • I Moritzen

  fre, 08/09/2017 - 22:13

  Jeg er medlem i romanklubben. Og lidt aktiv i onlinedebatten, men det bliver for stift, tager for lang tid at kommunikere via debatindlæg. Og så er der nogen gange ret bedrevidende kommentarer....jeg er totalt principielt imod at lade forfatteren deltage i debatten om egne værker. Dels roseklub fra læsere, men forfatteren er ikke et opslagsværk, der kan afgøre ethvert fortolkningsspørgsmål.
  Så jeg kunne ønske nogle læserstyrede debatter om nogle centale emner i det enkelte værk. Og ja, det er nok en utopi, der skulle så være en "forlæser", der kunne udkrystallisere de aktuelle debattemaer.

 • Poul-Erik

  fre, 08/09/2017 - 13:15

  Det kan undre, hvorfor der er så få indlæg - og det ser ud til, at flere af læseklubberne nu også er slettet af litteratursiden.
  Men nogle gange er bøgerne så efterspurgte, at det er umuligt at være med.
  F.eks. har jeg noteret, at der er henholdsvis 18 og 8 reserveringer på to af de aktuelle og kommende bøger i mit bibliotek.
  Jeg tror ikke, at flere indlæg og spørgsmål til bøgerne fra tovholderne vil hjælpe. Måske er det bare ikke via nettet, at man skal have læseklubber?

 • Jørgen Dissing ...

  fre, 08/09/2017 - 12:15

  Hej med jer

   

  - Er det for meget at man skal læse en hel bog inden man for alvor kan være med i en debat?

  - Hvilke mener for debatter synes I vil være interessante?

   

  Vh Jørgen Nørgaard