Eva Søvsø

Født 8.3.1951
Eva Søvsø voksede op i Kalundborg og tog i 1970 studentereksamen fra Kalundborg Gymnasium.
Efter en kort studieperiode på Jonstrup Statsseminarium læste hun til bibliotekar DB på Danmarks Biblioteksskole i København fra 1971-1975, mens hun arbejdede på Gentofte Centralbibliotek og på Jægersborg Filialbibliotek.
Har siden 1976 arbejdet på Struer Bibliotek, Trundholm Kommunes Biblioteker, Kalundborg Bibliotek og til sidst på Gørlev Bibliotek, hvor hun var overbibliotekar i de sidste 14 år af sin karriere som bibliotekar.
Efter en hård sygdomsperiode skiftede hun spor i 2006 og blev i 2008 certificeret ID Lifecoach. I 2011 afsluttede hun basisuddannelsen i Oplevelsesorienteret Psykoterapi og har siden taget et års overbygning i Emotionsfokuseret parterapi. Sideløbende hermed har hun også taget en del kurser i kropsterapi.
Hun debuterede i foråret 2014 med bogen ”Pigen med de sørgmodige øjne”, som er et stykke autofiktion. Bogen bygger således på hendes egen – ensomme –barndom i Kalundborg, hvor hun voksede op med to meget ældre søstre og med en mor, som arbejdede dag og nat for at holde sammen på familien.

Debut: 
2014
Land: 
Danmark
Bøger
 • Bog: "Skudt i rumpen og andre fortællinger" af Eva Søvsø

  Bogens forside

  Korte historier. Forfatteren Momsen von Thomsen fortæller sine to børnebørn på 9 år hyggelige og uhyggelige historier fra sin barndom hver gang de er på besøg.

  Forfatter: 
  Eva Søvsø
  Udgivet: 
  2014
  Forlag: 
  desAHJn
  Sidetal: 
  84
  Lån bogen - Køb bogen
 • Bog: "Pigen med de sørgmodige øjne" af Eva Søvsø

  Bogens forside

  En bog om at være barn for mange år siden. Eva på 6 år føler sig ensom i sin familie. Det hjælper, at hun har sin usynlige ven, og en dag får hun en rigtig veninde.

  Forfatter: 
  Eva Søvsø
  Udgivet: 
  2014
  Forlag: 
  desAHJn
  Sidetal: 
  34
  Lån bogen - Køb bogen