Skjulte fejl og mangler

Oprettet: 13.07.2010 - 10:18

Bog: "Skjulte fejl og mangler" af Elsebeth Egholm

Bogens forside

Krimi. Veninderne Anne, Dicte og Ida Marie - vidt forskellige, men alle omkring de 40 år - opdager liget af en nyfødt.

Forfatter: 
Elsebeth Egholm
Udgivet: 
2002
Forlag: 
Lindhardt og Ringhof
Sidetal: 
338
Lån bogen - Køb bogen

Bogen er til debat i september 2010

Tilføj kommentar

Deltag i debatten.

 • lise jensen

  ons, 29/09/2010 - 18:18

  Skjulte fejl og mangler er særdeles spændende læsning, der kommer omkring alle spektrer. Fraskilt - ene mor - lettere frustreret - har næse for det aktuelle o.s.v. Jeg blev meget glad for Elsebeth Egholms bøger om Dicte, da det hele foregår i og omkring Århus, hvor jeg kommer fra midtbyen (Frederiksgade) og er meget kendt i det yderste af Århus, så jeg kunne se områderne for mig under læsningen. Det er ikke noget man oplever ret mange gange. Bogen er skrevet godt i let læselig format og er så spændende, lig med de øvrige Dictebøger, at den ikke er til at lægge fra sig.

 • Kirstine Louise...

  ons, 29/09/2010 - 16:26

  Jeg synes, at "Skjulte fejl og mangler" var god på mange måder. Dicte er en herlig hovedperson med en spændende fortid og for såvel også spændende nutid. At bogen foregik i og omkring Århus synes jeg også godt om. Jeg er nemlig netop flyttet fra Århus og det var dejligt at komme "lidt rundt" i byen igen. Men at der er en blomsterhandler tæt på Magasin får mig til at tænke på København og ikke Århus. Men den lukkede nok før jeg flyttede til byen i 2006.

  Men det er jo en krimiklub det her og jeg synes at det her var en femikrimi med stort F!! Jeg er nok lidt mere til de hardcore krimier med mord og intriger. I denne bog er der lidt for meget "hvad føler jeg - hvad føler du" efter min mening.

  Slutningen havde jeg dog ikke gættet og det er et plus.

  Så denne bog får ikke min stemme som Årtiets bedste stemme.

 • Kirstine Louise...

  fre, 24/09/2010 - 11:35

  Jeg er hellere ikke ved at "gå til" af spænding. Måske derfor jeg har lidt svært ved at få den læst færdig?!

   

 • sifsmor01

  tor, 23/09/2010 - 21:42

  En god krimi... Jeg har læst for lang tid siden, og det var en okay oplevelse at læse den endnu engang, jeg tænker at jeg også vil læse de andre igen. Jeg synes ikke det er krimi, hvor jeg er ved at "gå til af" spænding undervejs. Jeg kan godt genkende Kristines problematik med Dicte og Bo. Omvendt mener jeg ikke det er en stærk krimiroman, så dette aspekt er med til at gøre bogen mere interessant.

 • lorentzen64

  tor, 23/09/2010 - 12:58

  Så  blev jeg  færdig med 'Skjulte fejl og mangler' -  og  det  var en  fornøjelse. Karaktererne fremtræder så skarpt for en at man bevæge sig helt hjemmevant rundt mellem bogens sidste sider. Dejligt at få mennesket med i en krimi og ikke kun drabet og det forfærdelige, som det indebærer - der er jo ligefrem håb i denne bog.

  Det var mit første møde med Dicte Svendsen og de folk som omgiver hende, men bestemt IKKE det sidste.

 • Kirstine Louise...

  ons, 15/09/2010 - 16:18

  Nu er jeg kommet godt i gang med Elsebeth Egholms roman "Skjulte fejl og mangler". Jeg har kun læst én anden af hende og er spændt på at få starten på Dicte Svendsen serien.

  Og jeg synes at hun skriver godt! Koblingen mellem en dildo og et dødt spædbarn var noget tragisk komisk, men jeg kom bag på mig at det tog sådan en drejning og det synes jeg var fedt.

  Men når det så er sagt, synes jeg, at det bliver brugt meget energi på Dicte og Bo´s flirt og knap så meget på krimi aspektet.