Huden er det elastiske hylster der omgiver hele legemet

Oprettet: 02.05.2012 - 13:56

Bog: "Huden er det elastiske hylster der omgiver hele legemet" af Bjørn Rasmussen

Bogens forside

Eksperimenterende roman - Bjørn er 15 år og bor på en rideskole i Vestjylland sammen med sin depressive mor og to ældre brødre - Han forelsker sig i en 20 år ældre mand, som han udvikler

Forfatter: 
Bjørn Rasmussen
Udgivet: 
2011
Forlag: 
Gyldendal
Sidetal: 
92
Lån bogen - Køb bogen

Bjørn Rasmussens debutroman, med den fantastiske titel, vandt Montanas litteraturpris. Vi debatterer den i maj og juni 2012.

Tilføj kommentar

Deltag i debatten.

 • Lauritzen

  man, 21/05/2012 - 13:39

  Sprogligt er den udfordrede og interessant, men jeg syntes alligevel ikke det var nogen stor læseoplevelse. Jeg blev på ingen måde fanget eller frastødt af handlingen, som på mig virker meget pubertær og langtrukken på trods af bogens beskedne sidetal.

 • C_bogelsker

  tir, 08/05/2012 - 15:18

  Har lige købt bogen og glæder mig til at læse den... Og ikke mindst at følge debatten herinde

 • Stine Bang Iversen

  man, 07/05/2012 - 11:43

  Sikke en læseoplevelse. Jeg har aldrig læst noget lignende. Trods det lille omfang er det er stor bog Bjørn Rasussen har begået.
  Man læser nysgerrigt videre og er ofte et stort spørgsmålstegn. Når episoderne så bliver gentaget i et lidt mere "almindeligt" ligefremt sprog senere i bogen, går der et lys op for én. Flere gange måtte jeg stoppe op og læse det én gang til for at prøve at forstå.

  Det er også en utrolig ubehagelig oplevelse, med en meget forskruet, forelsket Bjørn. Med lort, blod, cutting, tab, og svig.
  Den er svær at forklare. De tre liniers beskrivelse af bogen om handlingen er rigtig, men sprogligt er den virkelig speciel. Det er det der bære den og gør den mystisk og fængende midt i al afskyen. Kan kun anbefale at prøve kræfter med den...