Drengen i kuferten

Oprettet: 13.07.2010 - 10:15

Bog: "Drengen i kufferten" af Lene Kaaberbøl

Bogens forside

Røde Kors sygeplejersken Nina Borg bliver bedt om at hente en kuffert i en bagageboks på Hovedbanegården og opdager en lille dreng - Snart er hun blandet ind i et speget og livsfarligt spil om kidn

Forfatter: 
Lene Kaaberbøl
Udgivet: 
2008
Forlag: 
People's Press
Sidetal: 
319
Lån bogen - Køb bogen

Bogen er til debat i november 2010

Tilføj kommentar

Deltag i debatten.

 • Winnie

  søn, 21/11/2010 - 23:46

  Jeg slugte bogen. Syntes det var spændende efterhånden som historien rullede sig ud, og man fik flere oplysninger om personer, handlinger og steder. Trådene blev samlet godt til sidst. Hovedpersonen Nina er nok lidt usandsynlig, men vi er jo i fiktionens verden. Jeg vil absolut læse efterfølgeren.

 • sifsmor01

  fre, 19/11/2010 - 23:57

  Jeg har svært ved, at skrive om bogen. Sikkert fordi det er en bog, der ikke har gjort det helt store indtryk på mig... Den er relevant i henhold til nogle af samfundets problematiker. Alligevel ved jeg ikke, om jeg finder selve plottet med kufferten troværdig? Slutningen; er god! Jeg synes det er fantastisk når jeg bliver overrasket over slutningen. Det lykkedes godt i denne bog. 

  Trods dette tror jeg ikke det er efterfølgeren, der bliver læst som den næste bog!  

 • Kirstine Louise...

  fre, 19/11/2010 - 14:31

  Så fik jeg hørt Drengen i kufferten færdig og jovist, jeg blevet da overrasket, men jeg synes godt at Kaaberbøl kunne lære lidt af Jussi Adler-Olsen når det kommer til at skrive en spændende krimi. For jeg synes at bogen slæber sig afsted og der bliver dvælet alt for meget ved Ninas forhold til Morten og Sikitas side af historien.

  Hvis jeg skal være lidt positiv, så synes jeg, at den starter godt og fængende. Plottet er godt udtænkt og slutningen skuffer ikke.

 • Kirstine Louise...

  tir, 16/11/2010 - 15:27

  Nu er jeg snart færdig med Drengen i kufferten og selvom der kom en overraskende drejning  med grunden til at Mikas blev kidnappet, synes jeg bogen er en tynd kop te. Der bliver dvælet for meget med Sikitas barndom og opvækst og ved Ninas forhold til hendes mand! Handlingen slæber sig afsted og er kun sjældent spændende.

  Emnet for bogen er nu relevant nok og også skræmmende, synes bare ikke at der er så meget krimi over den. Det er mere en spændingsbog efter min mening.

 • Kirstine Louise...

  man, 08/11/2010 - 12:00

  Jeg er nu godt i gang med Drengen i kufferten og jeg synes, at den er lidt langsom i optrækket. Sporet som følger Nina i Dk er der gang i og har en spændende handling med mord osv. Men jeg synes at vi er for meget hos Sigita, hvis historie selvfølgelig er trist, men ikke specielt spændende efter min mening!

 • lorentzen64

  ons, 03/11/2010 - 11:35

  Så blev den læst det havde jeg glædet mig til.

  Desværre var mine forventninger nok for høje for jeg oplevede ikke 'pageturner'-grebet. Den er fint skrevet men griber ikke en - fandt den forudsigelig - kun hustruen overraskede på de sidste sider.

  Opfattede den lidt som et filmmanus - vil sikkert engang blive en fin lille tv-krimi - velpoleret som den er. Skal vi blive i filmens verden som beskrivende element vil det være en B-film med A-besætning. For elementerne er der - ingen tvivl om det - de udnyttes bare ikke optimalt.

  Øv