Seneste kommentarer

 • Det med login drillede lige 5 timer 12 minutter siden

  Det med login drillede lige før, men det er mine ord i forrige indlæg.

 • De spørgsmål er ret 5 timer 14 minutter siden

  De spørgsmål er ret almindelige i litteraturanalyse, så det sker der nok ikke noget ved at låne. Og det ubehagelige kan jeg ikke helt få øje på.
  Jeg har selv flere gange i romanklubben savnet svar på, om betalingen er pr. ord....nogen gange kunne jeg godt tænke mig at få forfatteren til at sætte en roman ned i format til en kortroman/novelle. Også i år.....
  Jeg læser med et spørgsmål på hjernehinden: Hvad skal få mig til at læse videre.....og dermed inddirekte, hvad skal forfatteren gøre for at få mig som læser.
  Debat i romanklubben, ja, men måske har vi, som Conny rubricerer som "almindelige", måske et fælles problem, bøgerne fænger ikke nok til at bruge tid på ud over læsning og læseklubdrøftelse - jeg er der selv.

 • Jeg er her i påskeferien 12 timer 19 minutter siden

  Jeg er her i påskeferien faldet over fire spørgsmål man kan stille enhver forfatter, og jeg vover det ene øje og kopierer dem, uden at have undersøgt om der er copyright på, men når jeg nu angiver at kilden er ;Jonathan Frantzens fra hans seneste udgivelse " Længere væk " udgivet af Gyldendal 2013 , og at jeg desuden anser spørgsmålene som meget generelle, regner jeg ikke med at blive sagsøgt, og stillet for nogen patentdomstol ;-)

  Jeg stiler spørgsmålene til de 6 udvalgte forfattere i årets litteratur dyst her på DR romanklubberne, og da I jo alle har sagt ja til at deltage i debatten, forventer jeg naturligvis at i tager jer tid til at svare på , om ikke alle, så dog nogle af spørgsmålene.
  Så værsågod Jepsen, Preisler, Myers, Colling , Helleberg og Klougart.
  Sakset /kopieret fra afsnittet om " Selvbiografisk Skønlitteratur" s.127-133

  "Fire ubehagelige spørgsmål, som romanforfattere tit bliver stillet;

  1.Hvem er du påvirket af

  2.På hvilket tidspunkt  af dagen arbejder du, og hvad skriver du på ?

  3.Jeg læste engang i et interview med en forfatter der sagde at på et bestemt punkt under arbejdet med en roman " overtager"personerne historien og fortæller ham hvad han skal gøre. Sker det også for dig ?

  4.Er dine romaner selvbiografiske"

  Til alle almindelige brugere af litteratursiden vil jeg sluttelig opfordre jer til at gå i tænkeboks, og overveje om I kunne stille nogle flere og mere specifikke spørgsmål , og gerne dele dem med os der deltager i DR.læseklubbens on'Line version. Jeg håber stadig på lidt mere livlig debat.
  Fortsat god påske.

 • Kære Moldt,   historiske 1 dag 2 timer siden

  Kære Moldt,

   

  historiske romaner er romaner, slet og ret. Ude i den anglosaksiske verden skrives en del meget kedsommelige, meget lidt sprælske HRer ud fra traditioner, regelsæt, beregning. En af de interessante sider af dansk kultur netip nu er faktisk at vore genreskel er små. Er det kun inden for dele af spændingslitteraturen, genrerne har et helt regelsæt og konventioner? Annelise Marstrand-Jørgensen, Kim Leine & myself skriver "danske" historiske romaner, d.v.s. først og fremmest romaner - der så foregår i fortiden. Men det er der nu mange bøger, som gør. Hvad med "Hundehoved"? Og det er søreme da en stor rigdom - tænk hvis vi blev standardiseret!

  kærlig hilsen

  Maria

 • Kære Nina, se tidligere 1 dag 2 timer siden

  Kære Nina, se tidligere kommentar herfra om netop Kirsten - hun er en negativ figur, en tragisk figur, og jeg tror, hun i senere tider ville have søgt hjælp. I 1600-tallet er hun ude på egen hånd på alle måder. Men hun var også en befrielse: hun kan aldrig blive en "heltinde", hun er offer og skyldig på samme tid. Uden  ekceptionelle egenskaber. Der er mange Kirsten Munk'er i enhver generation. I det mindste overvurderer hun ikke sig selv  - det er måske hendes stærkeste side.

  1600-tallets mennesker forventer ikke de samme ting af livet som vi gør. Hverken kærlighed i ægteskabet eller til børnene. Der er en skrømmende nøjsomhed på mange felter, men den morede mig at arbejde med, fordi man kan genkende nutiden i personerne, samtidig med at deres valg, forudsætninger, ønsker og forståelse er anderledes.

  Historien selv er egentlig ikke særlig nøje behandlet: da Christian involverer sig i 30-årskrigen er det Kirsten og Wiebkes rudimentære opfattelser, jeg gengiver. Der er ikke meget historieundervisning eller -oplysning i KONGENS KVINDER.

   

  mkh

  Maria

 • Fortiden er jo ikke altid sm 1 dag 2 timer siden

  Fortiden er jo ikke altid sm vi vil have den, eller ønsker os den. Det er en af udfordringerne. Christian IV har haft en vidunderlig horde af heltedyrkere og apologeter. Jeg ville se ham udefra, som den kraft som kan ændre liv, men ikke altid til det bedre. Vi har en mand, der ikke får lov at vænne sig til kongerollen, men kastes ud i den som dreng. Det bliver normen for ham, og han elsker størstedelen af sit arbejde, at lære, vide, styre, ordne. Hans arbejdskraft/energi er kolossal. Jeg lader Ellen kalde ham en blæsebælg. Og den eneste forfærdende fejl, han begår, er ægteskabet med Kirsten, roden til alt andet. Det er også igennem KM, man klan komme tæt på ham: den evige, gnidrende, elendige skilsmisse.  For Ellen og Kirsten forbliver Christian Han - mens Wiebke opdager manden, den usikre professionelle, som er stødt på et forbandet underjordisk skær, Kirsten. I modsætning til dig finder jeg mange af Bodil Wambergs slutninger banale og billige. Hun har det med at beslutte sig til, hvem hun ikke kan lide, og dem hader hun så hele vejen gennem bogen. Har du læst hendes bog om Leonora Christine? Hun kan heller ikke lide fru Heiberg... Jeg har det nok sådan, at lærer man et menneske at knde, får man som regel en vis sympati med vedkommende. Det gælder for alle figurerne i historien. Især dog for Christian!

   

  mkh

   

  Maria

 • Kære Moldt, nej, jeg gjorde 1 dag 2 timer siden

  Kære Moldt, nej, jeg gjorde det for en gangs skyld ikke bevidst. De blev bare sådan. Selv var jeg meget optaget af den negative figur Kirsten Munk, en anti-heltinde som ikke får noget af alt det, hun ønskede i sit liv. Hun får en ubrugelig frihed. Masser af penge efter sin mors død. Og børn, hun ikke ønskede, dukker op i voksen tilstand i hendes liv, formet af alle andre end hun selv. Det var på nogle måder en befrielse at have en negativ hovedfigur. Og så begyndte jeg at lægge mærke til nutidens Kirsten Munk'er. De findes nemlig. Hun siger vist selv, at hun ingen særlige evner har. Men hun er da en overlever. Jeg har foræret hende en depression, som man jo ikke kan gøre meget ved i 1620...

   

  Maria

 • Entrance of the 1 dag 5 timer siden

  Entrance of the boathouse.exclaimed, how you already get at it! [url=http://commwwwcom.com]blinasuly[/url] Horses make a desperate struggle.seasons. So it was in everything.

 • Entrance of the 1 dag 5 timer siden

  Entrance of the boathouse.exclaimed, how you already get at it! [url=http://commwwwcom.com]blinasuly[/url] Horses make a desperate struggle.seasons. So it was in everything.

 • 'Ret billigt papir'?Det er en 1 dag 6 timer siden

  'Ret billigt papir'?Det er en 80 gr. halvblank, off-white papir helt på højde med kvaliteten i udgivelser fra andre forlag ... Nu heller ikke overdrive ;-) 

  De forskellige spor i handlingen, også dem der er brancheorienterede, kan i øvrigt samles under én fane, der hedder 'dannelsestab'; apati, manglende kvalitetsbevidsthed og deraf kulturel infantilisering har tilladt apokalypsen at komme sådan snigende. Uhhh, det er uhyggeligt. 

   

 • Må jeg have lov at anbefale 1 dag 10 timer siden

  Må jeg have lov at anbefale Allan Haverholms "Sortmund", der fik stor ros i Politiken ved udgivelsen i 2006.

  Den blev markedsført som Danmarks første graphic novel og er nu vanskelig at finde i boghandler.

 • Jeg har tænkt meget over Ines 1 dag 21 timer siden

  Jeg har tænkt meget over Ines rolle i romanen. Og jeg tror, hun repræsenterer det nære familiemedlem, der ved et barn svigtes, og som alligevel ingenting gør. Det gør det hele meget værre, at hun kommer der så meget, og ikke skrider ind. Hverken kage eller tavshed hjælper på omsorgssvigt og vanvid.

 • God påske til dig også, 2 dage 2 timer siden

  God påske til dig også, Tina.
  Pernille, ferie uden adgang til net lyder som ferie :-) 
  Rigtigt set at stille spørgsmål om Ine. Jeg kan godt huske, jeg undrede mig over, at hun først reagerede, da Stenhuggeren blev særdeles insisterende, men de tanker, jeg gjorde mig var ikke specielt dybe. Det var noget med, at hun var tilbageholdende, ikke ville blande sig, hellere stak hovedet i busken og gav sig i kast det, hun kunne overskue: Æbler, hun kunne omdanne til fordragelig æblekage. Barrieren for, hvornår man kan/må/skal blande sig, er forskellig fra menneske til menneske, også selv om andre næsten kan dø af det.
  Jeg har ikke længere bogen hjemme, så jeg kan desværre ikke genlæse passagen.

  Hvilken begrundelse har I andre på Ines opførsel?

  mvh
  anne-lise

 • Hej Christian. Det lyder 2 dage 4 timer siden

  Hej Christian.

  Det lyder spændende med dit forlag, og det er også godt, at nogle går nye veje, hvor kontrakterne bliver skruet sammen på en anden måde end hidtil. 

  Jeg er også enig med Lise Vandborg i "at vi fremover vil se flere forfattere stille krav om større gennemsigtighed i forhold til  både PR-strategi og økonomi i kontrakten på deres bog."

  Jeg håber, det bliver til gavn for både forfattere, forlag og læsere med alt det nye, der sker på bogmarkedet. 

  Vh Anita Grün

 • Tak for en god og informativ 2 dage 11 timer siden

  Tak for en god og informativ artikel om en vigtig trend i 'forlagstænkning'.

  Fornylig har jeg etableret selvstændigt mikroforlag som søger nye veje for at aflønne forfatterne ud fra en koncept om overskudsdeling. Den indebærer at udgifter til trykkeri og distribution forlods betales af forlaget men inddækkes af de første indtægter. Først herefter deles provenuet med en forfatteraflønning på 50 % for trykte bøger og 85 % for e-bøger.
  Umiddelbart lyder det som en bedre aflønning end den traditionelle koncept med 12,5 %, 15 % eller 20 % til forfatteren, brutto. Men – for der er et 'men' – avancen opstår først sammen med et overskud, og det indebærer at der skal være et vist volumen før forfatter hhv. forlag tjener noget som helst.

  I første omgang har jeg prøvekørt systemet med to af mine egne titler, udgivet både på tryk og som e-bog - (jeg står altså både som forlag og forfatter i regnestykket). Erfaringen herfra er at den ene af de to bøger, som er en nyrevideret genudgivelse, næppe giver overskud foreløbig. Alene det at bibliotekerne ikke køber en ny udgave af en bog der i forvejen står på hylden, betyder at salget har været beskedent. Den anden titel er en nyudgivelse, og dér har alene bibliotekernes indkøb bragt økonomien op på plus.

  Forlaget har også forsøgsvist udgivet en anden forfatters digtsamling, på tryk og som e-bog. Efter nogle måneder er overskuddet endnu ikke i hus – det kan hænge sammen med at lyrik generelt har sværere ved at hitte hos bibliotekerne hhv. boghandlerne.

  I disse dage forbereder jeg at udgive andre forfatteres e-bøger så at sige 'rent'. Her er der ikke nogen startudgifter til trykkeri og distribution, og provenuet begynder således fra dag ét. Salg fra mange net-baserede e-boghandlere samt bibliotekernes udlån via eReolen og EBIB gør det stadig mere fordelagtigt at udgive e-bøger.

  Det er endnu for tidligt at konkludere noget generelt vedrørende sådan en koncept om overskudsdeling mellem forfatter og forlag, eller om jeg skal søge andre veje. Men spændende er det i en tid hvor mulighederne vokser i takt med læsernes tilpasning til den teknologiske udvikling.

  Med venlig hilsen,
  Christian

 • Kære Anne-Lise Beklager 2 dage 11 timer siden

  Kære Anne-Lise
  Beklager meget, at jeg først svarer dig nu. Jeg har været på ferie et par dage uden adgang til net. Jeg er glad for, du også synes så godt om Profetens datter. Jeg synes, det var en af de bedste debutromaner sidste år. Men der er noget, jeg har tænkt på. Det er rigtigt, at Ine og Stenhuggeren er sikkerhedsnet for Profetens datter. Men hvad er der med Ine? Hun venter meget, meget længe med at skride ind. Eller faktisk er det Stenhuggeren, der handler. Og han har faktisk forsøgt flere gange at sige til Ine, at det var bedre, om pigen var hos dem. Hvorfor lader Ine næsten sin niece dø uden at gøre noget?? Ja, hvorfor cykler hun hjem den skæbnesvangre dag, hvor hun ikke finder Profeten og hans datter hjemme. Det er som om, hun fornemmer, at der er noget galt, men hun leder ikke, hun giver sig bare til at samle æbler til æblekage......

 • Jeg synes som Lida også, 2 dage 22 timer siden

  Jeg synes som Lida også, "Dødszoner" er fornemt skrevet og mener aldrig, jeg har læst noget tilsvarende. Jo, "Slagtehal 5" fortæller bl.a. også om ildstorm, men "Dødszoner" nøjes ikke med det.

  Krimi? Ja, Heinrich er da i færd med at opklare en forbrydelse, nemlig mordet på Steiner, som altså er en forbrydelse. Dette faktum forsvinder nærmest i hvirvlen af allehånde nedrige forbrydelser, der foregår omkring ham, og som han selv deltager aktivt i. Men disse forbrydelser er ikke "rigtige" forbrydelser, for der er jo krig, og så er der helt andre regler. Heinrich er dog inde på, at han selv fortjener at dø, fordi han dræbte et barn - eller er han bare omsider kørt træt?

  Der er mange enkeltsituationer i denne bog, der udvider mine forestilling om, hvordan ting kan udarte, selvom jeg har læst meget om 2. Verdenskrig, både fiktion og historie, og har besøgt KZ-lejre, Gestapo-hovedkvarterer, museer og meget andet i søgen efter den mening, der ikke findes. 

  mvh
  anne-lise 

 • Hej Hanne, jeg ved ikke hvor 3 dage 4 timer siden

  Hej Hanne, jeg ved ikke hvor tit du læser inde på siden, men hvis du nu en dag er herinde, håber jeg du læser dette.

  Jeg har netop læst en tekst fra læseraketten - 2013, du har deri skrevet en historie der hedder "Venner med alle".

  Jeg vil bare fortælle, at jeg sjældent har læst en så god og omfangsrig historie. Jeg læser selv utroligt meget, og kan også godt lide at skrive på den måde du gør, på den lidt uforståelige og barnlige måde. Den fokusere på det barlige, men graver dybt ned i det alvorlige, det er lidt et perspektiv. Jeg håber, at du bliver inde for denne genre, for du mestrer den virkelig godt. 

  Venlig hilsen Line

  p.s. Håber jeg kommer til at læse mere fra dig

 • Hej alle.  Jeg har 3 dage 9 timer siden

  Hej alle. 

  Jeg har efterhånden skrevet en del titler til efterårets program i min lille lommebog. Hvis du har idéer til gode bøger, vi kan læse, så skriv dem her i tråden. Så vil jeg se nærmere på det...

  Mvh, 
  Anne-Mette

  PS. Jeg håber på at fortsætte som redaktrice for bogklubben lidt endnu ;) 

 • Hej Anne-lise Dejligt, at du 3 dage 9 timer siden

  Hej Anne-lise

  Dejligt, at du har valgt at være med. Det er jo helt frivilligt, så du deltager bare så meget, du har tid og lyst til. Der er ingen tvang. Men det er klart, at debatterne bliver mere interessante, hvis der er medlemmer, som giver deres besyv med ;)

  Jeg takker for rosen over valget af bøger. Jeg er i øjeblikket i gang med at snuse rundt efter egnede titler til efteråret (såfremt jeg får lov at fortsætte som redaktør - det håber jeg).

  Mvh,
  Anne-Mette 

 • Har haft nogle overvejelser 3 dage 21 timer siden

  Har haft nogle overvejelser om, hvorvidt jeg skulle melde mig i denne læseklub, fordi jeg allerede er tilmeldt adskillige, men nu prøver jeg - dels fordi jeg allerede har læst "Og sådan blev det" og dels fordi de øvrige bøger, som du, Anne-Mette Sohn Jensen, har valgt så langt øjet rækker, ser spændende ud. Som medlem er det også min hensigt at bidrage til meningsudvekslingen så vidt muligt, og det skulle være muligt stadig at kommentere marts-bogen sååå ...

  "Og sådan blev det" var en rigtig god bog. Det var spændende at følge Ristens/Kirstens opvækst og skære tænder med hende over alle de ydmygelse og tåbeligheder hun blev udsat for af sin "mor" Grethe. Og at græde med hende, da vietnameserdrengen bliver afskibet til København. Og alt mens denne uudholdelige kvinde skaber sig, dukker far Knut sig. 

  Jo, Grethe er givetvis helt overbevist om, at hun har ret og er "en god og "ordentlig" dame", som Tina skriver. Ikke alene har hun ingen forståelse for samisk og vietnamesisk baggrund. Det kunne være, hvad det være ville; børnene er så små, at det nok kunne gå alligevel, hvis hun havde nogen forståelse overhovedet, for ikke at tale om kærlighed.

  Det var så fint, at Risten og Niels fandt hinanden i København og stiftede familie, og slutningen med Rhitta, der alligevel ikke var Ristens biologiske mor, var intet mindre end højdramatisk. 

  Samernes overtro var et fint krydderi bogen igennem.

  mvh
  anne-lise

 • The period of rubber silicone 3 dage 22 timer siden

  The period of rubber silicone wristbands started in the event the Lance Armstrong released the Livestrong bracelets [url=http://www.dailymotion.com/video/x1myx5q_replica-panerai-luminor-marina-1-1-original-p-3000-manual-winding-steel-case-black-dial_lifestyle]Replica Panerai Luminor Marina[/url] . And proper there and after that the thought of generating personalized silicone wristbands was successful. Visualize which they by yourself bought a lot more than forty million bracelets worldwide. Visualize forty million folks donning these yellow rubber bracelets to suggest the awareness of cancer within our country. Associated Articles or blog posts Silicon bracelets, rubber bracelets, rubber wristbands a fashionable accent Tailor made Silicone Rubber Wristbands Silicone Rubber Earning Bracelets Outside of Inexpensive Materials Then Income Tips about Shopping for Custom made Silicone Wristband Bracelets Rubber silicone wristbands mix every one of the characteristics of normal wristbands such as the strength, versatility, it really is very customizable and many of all it really is affordable. It is very strong and it wont snap off so easily. It is possible to possess a fantastic peace of mind that it'll past for several years, just preserve in your mind nonetheless the provider you're buying the bracelets from are trusted and trusted and have great shopper support just in the event matters go bad. The multicolored bracelets you worn by other individuals are created from 100 silicone wristbands. The smoothness of the bracelets emphasizes the durability from the silicone wristbands. They're also spherical, and under no circumstances gets away from shape [url=http://www.dailymotion.com/video/x1oheqc_montblanc-timewalker-replica-high-quality-swiss-eta-2836-automatic-black-dial_lifestyle]Montblanc Timewalker Replica[/url] . The bracelets are packed in personal plastic baggage making sure that it could be simpler for yourself to distribute them [url=http://www.dailymotion.com/video/x1ogdxm_replica-patek-philippe-nautilus-aquanaut-swiss-eta-2836-automatic-rose-gold-case_lifestyle]Replica Patek Philippe Nautilus[/url] . In addition, it raises the quality, they wont get dirty and dusty whenever they sit in the closet for a couple months. But what set the rubber silicone wristbands from other wristbands was its value. For under dollar just about every, you could possess the bracelets produced. In case you have a design and style in your mind, all it's important to do should be to notify the maker of those rubber silicone wristbands and ship the payment [url=https://www.youtube.com/watch?v=B8j25It-gtU]Replica Cartier Ballon Bleu[/url] . Once you've despatched inside the payment as well as the producer has confirmed that he acquired everything that is left to do is sit again and rest since the bracelets are going to be sent ideal to your doorstep. Using the usage of rubber silicone wristbands, you'll be able to let other individuals know the information you might be looking to express [url=https://vimeo.com/90925212]Replica Fendi 2jours[/url] . Your concept, color, and emblem are all there. .

  Related Articles:

 • Taking two teaspoonfuls of 3 dage 22 timer siden

  Taking two teaspoonfuls of all natural honey a day the recommended dosage will not cure the disease, but may well make the difference in sustaining the white blood cell count so that the chemotherapy treatments can be administered to kill the cancer and not totally destroy the immune system. Group M received 20 mgkg moxifloxacin at the end of the incubation time and 5 h later by intravenous i. [url=https://vimeo.com/89691895]Replica Hublot Ayrton Senna[/url] In 2002, Hiroshi Yamauchi resigned from the post of President. [url=https://myspace.com/a72912/video/replica-hublot-king-power-rg-black-dial-automastic-movement/109516742]Replica Hublot King Power[/url] Not too much swagger, there Ruoyouruowu the Mensao, disappeared the next, this time winning shoe soles isabel marant shoes.

  However, also this profession, just like the wickerwork, has become almost extinct. Related Articles Prevention of dental caries in what ways Allceramic dental porcelain teeth and the difference between New teeth dental porcelain glass Allceramic dental materials classification Druginduced gingival hyperplasia is a longterm use of certain druginduced gingival substantive hyperplasia, the main antiepileptic drug phenytoin isabel marant sneakers isabel marant. [url=https://vimeo.com/90834028]Replica Panerai Luminor Marina[/url] Followed by the proliferation of papillae continue to grow close to each other or connected to the gingival margin expansion, to cover part of the tooth surface, in severe cases spread to the attached gingival, the appearance of the gums changed significantly isabel marant sales. Augustine, Florida Billed as Americas first and finest wax museum, Potters wax museum is nestled in historic St. [url=http://www.dailymotion.com/video/x1cquqy_replica-panerai-luminor-1950-3-days-gmt-pam-438-black-dial-fixed-bezel_lifestyle]Replica Panerai Luminor GMT[/url] Koryschades has also been designated as a historical area and protected one, playing a role in the emergence of the first government.

  These Christian Louboutin sale shoes received from the whole the array and also ambit together with abercrombie ladies accept so that you can publish bedeviled the actual heart. [url=http://www.dailymotion.com/video/x1ktvne_the-best-replica-watches-breitling-for-bentley-barnato-racing-chrono-rg-black-dial-automatic_lifestyle]Replica Breitling Bentley Barnato[/url] Nobody can ignore the existence of Christian Louboutin shoes in the fashion world isabel marant sneakers.
  8 Days 7 Nights Day 1TOUR IN HIGHLIGHTS OF THE SOUTHARRIVAL HO CHI MINH CITY Related Articles Adventure Travel Package To Vietnam Ho Chi Minh Vacation Package Tours Vietnam Travel Adventure And Trekking Tours Ha Giang Treking Travel Package Tours On arrival at Tan San Nhat Airport, you are met by our guide and transferred to hotel isabel marant sales.

  Related Articles:

 • Jeg skal nok lige nærlæse 4 dage 4 timer siden

  Jeg skal nok lige nærlæse passagen om "drabet" på Jack. Jeg tror måske at du har ret - det står vist mellem linjerne eller måske er det blot Ennis mistroiske holdning til andre, der skinner igennem?

  Apropos noveller, så er det heller ikke noget jeg før har gjort det så meget i, men da jeg læste Ida Jessens "postkort fra Annie" sidste år fik jeg en mindre åbenbaring:-) Jeg synes simpelthen, at den var så fantastisk, og jeg havde det som om jeg havde læst 6 intense romaner på blot en uge. Jeg kunne rigtig godt lide at novellerne var så stramt komponeret og ikke havde et eneste overflødigt ord eller passage. Derefter har jeg kastet mig over Helle Helles noveller og Alice Munro - og tænker også, at jeg skal kigge nærmere på Dorthe Nors 6 år gamle "Kantslag", som jeg så et indslag om i TV avisen for nylig. Den er åbenbart strøget til tops på diverse bestsellerlister i USA som følge af den interesse der pt er for danske tv serier i udlandet.

 • Hej Anne-Lise Det er netop 4 dage 7 timer siden

  Hej Anne-Lise

  Det er netop summen af bøger, som dem, du nævner, der fik mig til at bemærke netop det med omsorgssvigt. Men jeg giver dig ret i , at der i denne historie også er mange andre ting, der trænger sig på. Bl.a. Profetens sygdom og det, den har betydet for ham.

  Rigtig god påske til dig.

  mvh Tina