Musikalsk Lyrisk Sangaften

Oprettet: 23.03.2016 - 11:46
PAKHUSET 1. april 2016 19.30

Musikalsk Lyrisk Sangaften i Pakhuset, Nykøbing Sj.
Fredag d. 1. april kl.19.30 – kl.21.30.

For at markere afslutningen på bibliotekets lyriksalon, der opstod i september 2015 og siden har mødtes seks gange jævnt fordelt henover vinteren, kan du opleve dette fantastiske arrangement. Tommy Flugt, der har varetaget og kurateret lyriksalonen, medvirker i denne musikalske, lyriske sangaften, sammen med sin tidligere samarbejdspartnere i Røde Mor, Lars Trier og Birte Zander Trier. De har valgt at krydre aftenen med endnu en musiker, nemlig John Strange på kontrabas.

 
Tommy Flugt vil læse op fra sin nye digtsamling ”Sindets arkæologi” og her vil han blive understøttet af den musikalske trio. Derudover har Birte Zander Trier og Lars Trier komponeret otte nye sange fra digtsamlingen, som synges af Birte Zander Trier og præsenteres for første gang denne aften. Indledningsvis vil Lars Trier, guitar og John Strange, kontrabas spille solo kompositioner. Aftenen bliver sluttet af med fællessang.
Det bliver en aften, hvor blandingen af musik og lyrik forhåbentligt vil fylde godt op på det poetiske barometer og sende dig beriget hjem. Der er adgang for alle, så selvom du ikke har deltaget i lyriksalonen, er du hjertelig velkommen alligevel.

Billetter kan købes på Odsherreds biblioteker eller på www.odsbib.dk og pris: 60 kr.

 Link: https://odsherred.ddbcms.dk/arrangementer/musik/musikalsk-lyrisk-sangaften