Hvis du elsker at læse i sengen

Oprettet: 17.08.2015 - 11:41

Vi bruger igennem livet rigtig mange timer i vores seng. Cirka 1/3 af vores liv bliver tilbragt i sengen. Hvis du som mange andre elsker at sidde og læse en god bog i din seng, så kan det hurtigt blive til endnu flere timer. Dette gør selvfølgelig også at det er ekstra vigtigt med en god seng. Jeg vil påstå at sengen er det absolut vigtigste møbel i boligen, og hvis du bruger flere timer hver uge på at sidde og læse i den, så bør du vælge en seng som selvfølgelig er god at sove i, men som også egner sig særdeles godt til læsning.

Elevationssenge er ikke kun for gamle mennesker med vand i benene

Når folk tænker på en elevationsseng, så tænker mange hurtigt på hospitalssenge eller sengen som deres gamle forældre eller bedsteforældre har. Hvis du elsker at læse, så vil jeg dog foreslå dig at overveje elevationssengen, lige meget hvilken alder du har. 

I stedet for at kæmpe med en masse puder, så vil elevationen gøre at du kan sidde meget bedre når du læser, og det faktisk muligt at få ganske billige elevationssenge i en høj kvalitet, hvis du undersøger markedet inden du køber. Du kan eventuelt læse denne guide til valg af elevationsseng her.

Når du vælger seng, så er det selvfølgelig stadig vigtigere at kigge på sovekvaliteterne, men det er bestemt muligt at købe en seng hvor du får det hele. Specielt når man tænker på at en sengs levetid er 10 år, så er det dumt at spare småpenge på noget der kan sørge for bedre livskvalitet.

Tilføj kommentar

Deltag i debatten.

  • Barbara Rugholm Hessellund (ikke efterprøvet)

    man, 17/08/2015 - 13:58

    Tak for dit indlæg. Det ligger dog udenfor Litteratursidens område at drøfte møbler - selv om man kan læse i dem :-)