min boghylde.... reol

Oprettet: 17.09.2010 - 08:42

Så er vores reol på plads, som I kan se, så har vi mange bøger, og så taler vi ikke om de par meter grøntsagskasser med bøger vi har liggende i vores kælderrum. 

Det tog kun ca 14 dage, da det var en simultanomrykning og oprydning i 3 rum på samme tid. Men endelig er der plads til nyindkøb. Det er nu nok mest mig der har brug for pladsen, Manden køber ikke mange bøger. 

Jeg synes tit at problemet med min smag i bøger, er at det ofte er svært at få fat i dem på bibliotekerne, med mindre man da kraftigt opfordrer til at de bliver indkøbt. Jeg købte en e-reader for ½ år siden, en lille fix sony pocket edition i hotpink, som jeg er meget meget glad for. Der kan ligge ca 250 bøger på den foreløbigt er der lige omkring 100. Selvfølgelig koster readeren noget, men ebøger alt efter hvor man køber dem, er noget billigere. 

Jeg køber primært bøgerne i Sonys ebook store og hos Harlequin. Men er det ikke...? Jo det er det, det er dem der udgiver kioskbaskere, men de udgiver også så meget andet, thrillers, contemporiaries, paranormal romance, fantasy, chick lit og selvfølgelig de bøger vi kender i Danmark. Jeg kan vist roligt sige at jeg har sparet en formue i bøger ved at købe dem som ebøger. Man kan jo også sagtens gøre det, hvis man har en computer med adobe Digital Editions!

 

Tilføj kommentar

Deltag i debatten.

  • Tina Karina Mor...

    tir, 28/09/2010 - 08:35

    Hvor kunne det være sjovt med en billedserie af vores bogreoler - Det er hermed en opfordring til at oploade lige netop din bogreol. Måske ender det med en lang række billeder af e-bogslæsere, hvem ved !
    Men tillykke med din nye reol, Pia. Den ligner til forveksling den model, som jeg har stående og som har fulgt mig i tykt og tyndt i mange år - hurra for stigereoler.
    Hilsen Tina