Den ukendte hustru af Leif Davidsen

Oprettet: 15.08.2017 - 21:48

Den ukendte hustru er den fjerde bog af Leif Davidsens efterhånden ganske mange bøger om Rusland. Dette er dog den første der ikke foregår umiddelbart efter Sovjetunionens fald og det hermed følgende kaos.

Hovedpersonen er den danske forretningsmand og tidligere jægersoldat Marcus som er gift med den russiske Natalie. Under en flodrejse i Rusland bliver hun pludselig væk og Marcus kaster sig hovedkuls ud i en desperat søgning efter en kvinde som det viser sig han ikke kendte så godt som han troede. 

Jagten på sin hustru bringer Marcus til det russiske miljø ved den franske Riviera, Japan og både pæne og mindre pæne steder i det nye Rusland.

På rejsen lærer han en masse nye ting om både det nye og gamle Rusland, og lærer nye sider om sin hustru at kende. Blandt andet at hun er af tjetjensk afstemning og i besiddelse af en artifakt med enorm symbolsk betydning.

Natalie har inden deres fælles rejse til Rusland tager forbindelse til den russiske mafia og tjetjensk seperatister via internettet for at forhandle om både sin og sit folks fremtid.