Log in med Facebook - og vær aktiv på sitet

Oprettet: 25.06.2013 - 10:48

Nu bliver det endnu nemmere at skrive - og deltage i debatten - på Litteratursiden. Nu kan du nemlig logge ind med din Facebook-profil.

Flere brugere har givet udtryk for, at de synes, det har været lidt vanskeligt at oprette en profil på Litteratursiden, og det har været grunden til, at de ikke har deltaget i debatten i læseklubberne eller kommenteret på blogs osv. Det har vi nu taget konsekvensen af: Fremover kan du logge ind via din Facebook profil og så er vejen banet for at skrive anmeldelser, blogs, deltage i læseklubdebatter med andre læsere osv. Dvs. klikker man  på Facebook connect knappen på sitet så sker et af følgende:  

  • Har man allerede en brugerprofil på samme mail som sin Facebook-profil logges  man ind med denne og de to konti kobles sammen. Man skal være opmærksom på, at hvis man f.eks. på sin Litteratursiden-profil anvender sin arbejdsmail og på sin Facebook-profil sin private mailadresse oprettes der en ny Litteratursiden-profil, som trækker oplysninger fra Facebook. Mens hvis du har samme mail-adresse på Litteratursiden og på Facebook kobles de to profiler sammen.
  • Har man ingen brugerprofil oprettes en ny konto på Litteratursiden med data fra Facebook.
  • Er man allerede logget ind på Litteratursiden kobles ens konto sammen med ens Facebook konto.

Vi håber f.eks. at mange af jer som har fundet bøger rundt om i landet i forbindelse med Litteratursiden og bibliotekernes bookcrossing, vil logge på sitet via Facebook og skrive om hvilke bøger I har fundet, og hvor og hvordan I har fundet bøgerne. Og I må naturligvis gerne dele jeres læseoplevelser med andre og anmelde bøgerne på Litteratursiden.

God fornøjelse med at deltage i debatten  og vær med i Litteratursidens særlige fællesskab.Mange oplever faktisk, at dialogen om bøger kan være med til at gøre læseoplevelseboplevelsen stærkere og samtidig får bøgerne til at sætte sig bedre fast i erindringen.

Tilføj kommentar

Deltag i debatten.

  • mjjzf

    tir, 25/06/2013 - 14:49

    Det er rigtigt fint, at det er muligt - men det glæder mig også, at det blot etr et supplement til det eksisterende. Særligt i den senere tid daler lysten jo en anelse til at være bundet til Facebook.