Er du også Vild med Spanien?

Oprettet: 05.05.2011 - 14:25
Den spanske tyr - Toro Osborne

Er du også Vild med Spanien?

Hvis du som tusindvis af andre danskere overvejer at rejse mod tyrefægtningens og flamencoens land her til sommer, så er her lige et par råd til rejsen. Klik ind på min blog www.vildmedspanien.com og find maleriske beskrivelser af de større spanske byer, notér dig f.eks. den vidunderlige tapas-bar i Cuenca, som kun de lokale kender, eller find inspiration til strandlæsningen under fanebladet litteratur. Her finder du introduktioner til rejselitteratur om Spanien, anmeldelser af romaner og historiske værker, som foregår i eller handler om Spanien, og selvfølgelig kommer der løbende anmeldelser af spanske og sydamerikanske forfatteres værker.

 

Er det spanske lidt rustent?

Så er det måske på tide at friske gloserne op med en god film. Jeg har samlet mine spanske favoritfilm og tv-serier, og de fleste kan købes på DVD på nettet. Nyd f.eks. en varm komedie af den spanske instruktør, Almodóvar, eller forkæl dig selv med Spaniens svar på Krøniken: Cuentame Cómo Pasó (Fortæl mig hvordan det skete). Du finder også mange links til spanske sprogskoler på siden.

 

Backpacker i Spanien

Spanien er stadig et meget billigt land at rejse i, og på www.vildmedspanien.com giver jeg dig gode råd om billige overnatningsmuligheder, billige restauranter og indkøbsmuligheder. Du har også mulighed for at dele dine egne erfaringer og litterære/ kulturelle anbefalinger med andre ved at kommentere på mine indlæg eller sende en mail. Hvis det passer på siden, udgiver jeg det gerne.

 

Hvem er Vild med Spanien?

Vildmedspanien.com er en ikke kommerciel side, som formidler spansk kultur til et dansk publikum. Artiklerne skrives af cand.mag. i spansk og dansk, Jens Henrik Holm, og jeg selv, Lene Dybdahl, som er cand.mag. i dansk og engelsk, og vi drives udelukkende af vores passion for vores andet fædreland, Spanien.