Introduktion

Oprettet: 18.03.2016 - 12:34

Jeg er sprognørd, og elsker at læse bøger, men også at udfolde mig på skrift. Hvilket jeg gør ganske ofte på nogle af de blogs jeg driver. 

Da jeg gik i folkeskolen, havde jeg en aftale med bibliotikaren på min skole om, at alle nye bøger han fik ind af døren, dem lånte jeg først. De andre bøger der  var på biblioteket, der var i den genrer jeg yndede at læse, de var nemlig blevet læst både en, to og tre gange. Når vi var på ferie, så var det ikke unormalt at jeg havde en pose med 10-20 bøger med. 

Interessen for at læse har hængt ved lige siden, og jeg læser stadig en del, når ellers tiden tillader det. Jeg ynder at læse Jan Guillio, og hans "Ondskaben" er en af de bøger der står øverst på min liste over anbefalelsesværdig litteratur. 

Min plan er, at anmelde et par af de bøger jeg læser, ikke så meget for jeres skyld som læsere, men ligeså meget for min egen skyld. 

Nogle af de blogs jeg går og roder med, findes på dildo-priser.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor den erotiske genre, test af sexlegetøj med mere.