23:32 minutter af din tid?

Oprettet: 02.05.2016 - 23:03

 "Mennesket er en sygdom der først nu begynder at forstå den er en sygdom" 

Jeg havde egentlig bestemt mig for at skrive om Michel Houellebecqs roman Underkastelse - og om hvordan neoliberalismen er i fuld gang med at ødelægge menneskeheden, om hvordan det kapitalistiske menneskes grænseløse underkastelse af markedet fører lige lukt i helvede. 

Men så faldt jeg over denne litt talk af digter Lars Skinnebach optaget på Vallekilde Højskole. Og har været uhyre optaget af den lige siden. Jeg har aldrig hørt noget lignende. 

Jeg tænker det alvorligt, det her. Og derfor har jeg en bøn til dig: Vil du ikke være sød og tage dig tid til at se hele denne litt talk? Gå med ind i Lars Skinnebachs univers og se hvad der sker med dig. Så bliver jeg glad.

 

          Tryk her: LITT TALK MED LARS SKINNEBACH

 

Jeg tror for øvrigt at Lars Skinnebach på flere områder siger nogenlunde det samme som Houellebecq. Skriv meget gerne en kommentar om din oplevelse.

Hør også Lars Skinnebach og Theis Ørntofts performance-band Klimakrisen her.

 

Tilføj kommentar

Deltag i debatten.

  • Kaj Hansen

    ons, 04/05/2016 - 21:02

    Tak for opfordringen til at høre foredraget af Lars Skinnebach. Det var yderst tankevækkende, men det var svært at følge hans tankegang, især i anden halvdel, hvor han gør intetheden til en metafor. (ja her har jeg så måske misforstået noget). Under alle omstændigheder er hans optræden i sig selv betagende på en eller anden måde.
    I slutningen kunne det måske se ud til, at han, som du mener, har tankegods til fælles med Michel Houellebecq, men jeg tror ellers ikke, at de to har meget til fælles.