Flere og flere virksomheder udbyder e bøger med en email adresse som betaling

Oprettet: 27.09.2016 - 16:34

Et fænomen som er på sit højeste ligenu er e bøger. Succesfulde danske virksomheder har bidt på, og tilbyder nu potentielle kunder en gratis e bog for én email adresse. Men er en bog gratis hvis man skal betale med en email adresse?

En email adresse er mange penge hver, og virksomheden har ikke udgivet en e bog for at give dig gratis indhold. Virksomheden forventer selvfølgelig at produktionsomkostningerne af e bogen tjenes hjem igen ved fremtidige salg til dig som forbruger. Det er lidt det samme koncept som konkurrencer. Nærmest alle webshops i Danmark viser dig et pop up om at du kan vinde et produkt eller nogle penge, hvis du bare lige giver dem din email. 

Din email er altså mange penge værd for virksomheden.

Eksempler på danske virksomheder der giver dig en "gratis" e bog for en email adresse

Jeg har intet imod gratis e bøger. Det er dog vigtigt at den e bog man får er det værd. Hvor ofte har du givet din email adresse for en bog, som var værdiløs? Jeg har gjort det et par gange efterhånden.

Heldigvis tilbyder 95% af de danske virksomheder en e bog af højeste kvalitet. De ved godt, at de ikke kan sende en dårlig e bog, da det ikke ville skabe troværdighed hos deres potentielle kunde.

Indenfor webshops er det mest normale godt nok at tilbyde at du kan være med i en konkurrence, eller at du kan få en rabatkode for din email adresse. Jeg er selv investor i en webshop, hvor vi ikke tilbyder hverken e bog eller en konkurrence hvor du kan vinde et stykke elektronik. Og dette er en fejl, som vi kan rette op på. For emails er mange penge værd.

Der findes mange hjemmesider der tilbyder en e bog for din e-mail. Kender du nogle hjemmesider hvor du får en e bog som du rent faktisk kan anbefale jeg downloader? Så vil jeg meget gerne høre om det.