Vil du gerne spise en middag sammen med Kamilla Hega Holst?

Oprettet: 15.01.2016 - 15:16

1. præmie: En forfatter

Som noget helt neues har du nu mulighed for at deltage i en konkurence om en middag med de forfattere der er nomineret til DR Romanprisen 2016. Alle seks nominerede er blevet spurgt og fire af forfatterne har takket ja til denne udfordring. Kamilla Hega Holst, Carsten Jensen, Ane Riel og Jacob Skyggebjerg vil alle sammen gerne spise en middag sammen med dig - og det er vi her på Litteratursiden meget glade for!

Vi udbyder middagene i den rækkefølge forfatterne er blevet nominerede til DR Romanprisen. Derfor har du nu, sammen med to andre heldige læsere, mulighed for at vinde en middag med Kamilla Hega Holst. Det eneste du skal gøre er at svare på følgende spørgsmål:

                 Hvad hedder Kayas eksmand i Kamilla Hega Holsts seneste roman På Træk?

Send svaret til læseklubredaktør Jørgen Dissing Nørgaard på jorgen.dissing@aalborg.dk senest den 20. februar 2016, og du vil deltage i lodtrækningen om én af de tre pladser. Tidspunktet og stedet for middagen aftales med Kamilla Hega Holst og de tre vindere efter konkurrencens afslutning.

Vinderne får direkte besked via mail.

Præmien lyder på en middag til ca. 250 kroner. Vinderne betaler selv for drikkelse.

>>> Konkurrencen fortsætter med Carsten Jensen til marts. Hold øje med det  her på Litteratursiden <<<

 

En særlig tak til Mette Wolfhagen for lån af billedet på Facebook. Du kan følge hendes læseoplevelser på Instagram under @mettewolfhagen

 

5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 vote)