Nyt nummer af "Litteratursider"

Oprettet: 15.04.2010 - 11:31

Det næste nummer af gratismagasinet "Litteratursider" er på vej på gaden, og temaet er denne gang e-bøger.

Hvad bør man vide om e-bøger? Og hvilken betydning har de for forfattere og for fremtidens undervisningsformer? Dette er nogle af de spørgsmål, som vi søger at finde svar på i det nye nummer af gratismagasinet ”Litteratursider”, som denne gang har viet temadelen til e-bøgerne.

Herudover kan vi præsentere et stort interview med en af landets mest populære krimiforfattere, nemlig Jussi Adler-Olsen. Vi går også bagom DR’s romanpris, og vi undersøger hvordan læsegrupper kan hjælpe socialt udsatte mennesker.

Herudover er der blevet plads til en række faste indslag, som f.eks. stafetten De fem benspænd, der denne gang bæres videre af forfatteren Susanne Staun. I det internationale udblik ser vi nærmere på russisk litteratur, og vi får også et indblik i en arbejdsdag hos forfatteren Pia Juul.

”Litteratursider” er resultatet af et samarbejde mellem redaktionen og en lang række bidragydere i form af journalister, fagfolk og ikke mindst forskellige skribenter. Fra ”Litteratursider”s redaktion skal der lyde en varm tak til hver og en, som har bidraget til magasinet, som vi håber, I vil tage godt imod.

”Litteratursider” findes i Føtex og Bilka fra 19. april. Herudover findes det bl.a. på landets biblioteker og i boghandler landet over fra slutningen af uge 16.

Første udgave af "Litteratursider" kan læses her.

3.333335
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 3.3 (6 bedømmelser)