Love me do

Oprettet: 02.07.2001 - 08:00

Love me do

skrevet af Susanne Gilling og Margit Fischer

Er man til romantiske romaner, er der god hjælp at finde på nettet. BogWeb redaktionen har derfor kigget et par links nærmere efter i sømmene.

En søgning på ordet romance giver resultat:
Hjemmesiden www.romancedanmark.dk popper op blandt mange. Denne side redigeres af Pernille Sylvest, der på siden skriver:
"Romance Danmark er en portal til romance genren og repræsenterer ikke udgiverne af genren. Her kan du finde titler, nyheder og artikler, links til forfattere og kontakt med andre læsere. Derudover er der boganmeldelser for læsere af udenlandske bøger under The Reader's Guild."

Websitet indeholder henvisninger til et hav af romantiske forfattere lige fra Jean Auel, Jane Austen til dronningen af kærlighedsromaner, Barbara Cartland. De fleste forfattere er i den lettere genre.

Udover en forfatterliste kan man abonnere på et nyhedsbrev, søge i bogdatabasen, deltage i et spørgeskema, hvis man læser romancer, sende romantiske postkort eller kigge på andre romancelinks. Overordnet set en udmærket side, selvom der - hvis man tager de litterære briller på - ikke er så meget at hente.

Er man virkelig til romantik-litteratur er her en glimrende indgang:
The Romance Reader
Siden er på engelsk og indeholder mere end 3500 anmeldelser, ratings, læsernes mening, interviews og meget andet. Her virkelig tale om en MUST-side. Forfatterne er ikke kendte i Danmark, men man kan lære dem at kende v.h.a. en "Author Address Book". Her kan forfatternes emailadresser og almindelige adresser ses. Tillige er der mulighed for at modtage nyhedsbreve.
En sød romantisk side, der er for dem med hang til Harlequin-bøger!!!

En anden god, engelsksproget side er All About Romance. Der er anmeldelser af nye og gamle romantiske bøger, masser af muligheder for interaktivitet i form af læseranmeldelser, diskussionsfora o.l., og som et ganske uhøjtideligt indslag: en side med grinagtige parodier! 

Find selv flere gode links. Nettet er fuld af søde, nuttede, lyserøde romantiske sider!
Du kan komme videre herfra.
BogWeb - 2. juli 2001

0
Din bedømmelse: Ingen