Den perfekte søgning ?

Oprettet: 24.05.2013 - 13:26

Hvordan ser den perfekte søgning – eller rettere sagt den perfekte præsentation af dine søgninger ud for dig?
Hvad vil du gerne præsenteres for, når du søger på en bestemt bog? Når du søger på et emne? Når du søger på en forfatter? Eller hvad synes du i det hele taget, det er interessant og relevant at søge på?
Hvordan vil du gerne præsenteres for dit søge resultat? Skal det inddeles i kategorier, så du f.eks. får alle anmeldelser samlet, alle læseklub kommentarer samlet osv.
Vil du gerne kunne sortere dit søgeresultat? Vil du gerne kunne søge udenfor Litteratursiden, mens du er inde på siden? F.eks. vil du gerne søge på anmeldelser på Litteratursiden og i dit søgeresultat blive præsenteret for f.eks. anmeldelser fra andre websider eller fra aviserne?

Hvad er relevant at søge på? Hvilke ord skal du kunne søge på?
Og alt mulig andet, jeg ikke har tænkt på. Der er frit valg på alle hylder – ønsk bare J

Jeg vil gerne bruge dine ønsker og forslag i et oplæg, jeg skal holde på en workshop om Den perfekte søgefunktion, og er meget taknemmelig for dine svar.
Svar her på siden eller skriv til min mail tina.karina.mortensen@svendborg.dk
Tak. Hilsen Tina

0
Din bedømmelse: Ingen

Tilføj kommentar

Deltag i debatten.

 • Tina Karina Mor...

  tir, 04/06/2013 - 13:30

  Kære Alle
  Tak for de svar jeg har fået pr mail. Det er en stor hjælp.
  Jeg vil nu bede om lidt mere ....

  Betyder det noget for dig, om anmeldelsen, artiklen, debatkommentaren, bloggen mm er skrevet af en orange eller en blå bruger ?

  Til forklaring er de "orange brugere" enten selve Litteratursidens redaktion eller biblioteksansatte som har meldt sig til at skrive f.eks. anmeldelser eller lister og som tilbydes og modtager redaktionel hjælp.
  De "blå brugere" er brugere. Brugerne er en meget bred gruppe, som består af læseheste af forskellig slags. De kan være studerende, litteraturuddannede, meget læsende, velformulerende, forfattere, læseren, der første gang skriver en anmeldelse eller et læseklubsvar. Der er faktisk også mange bibliotekarer blandt de blå brugere.

  Vil du f.eks. gerne kunne se forskel på de blå brugere ? - nogle af de blå brugere laver fremragende og gennemarbejdede indlæg. Andre brugere er mere forsigtige i deres indlæg. Altså skal nogle blå brugere være "mere blå" end andre :-) eller skal de blå brugere kunne blive orange?

  Inden jeg slutter dette indlæg, vil jeg gerne understrege, at uanset farve, er jeg meget glad for alle indlæg her på Litteratursiden - både de meget gennemarbejdede og de korte kommentarer. Så skriv endelig bare løs - store og små ting her på siden OG selvfølgelig svar på mit spørgsmål, som jeg gentager her igen. Skriv til mig enten her på siden eller på min mail : tina.karina.mortensen@svendborg.dk og svar på :

  Betyder det noget for dig, om indholdet her på Litteratursiden er skrevet af en orange eller en blå bruger ?

  Hilsen Tina

 • steenflemming1

  tir, 04/06/2013 - 19:15

  For mig er det ok, at vi kan se hvem der er "ansatte"  og så er er alle os andre.

  Lad os endelig ikke få en eller anden katagorisering af brugerne. Så hold fast ved orange og blå.