Bogen er kun få klik væk ...

Oprettet: 11.09.2002 - 08:54

PRESSEMEDDELELSE - den 4. september 2002:


Bogen er kun få klik væk ...

Af redaktør Jesper Ploug Mehlsen

Er du lystlæser, dybdelæser, turbolæser, ad libitum-læser, noget helt femte - eller det hele på én gang? Uanset hvad så er Litteratursiden.dk din uudtømmelige inspirationskilde til læsning. Her kan du blive informeret, inspireret – og få bøger ”leveret”. På www.litteratursiden.dk er bogen kun få klik væk – hele døgnet. Når du har tid. Når du har lyst. Når inspirationens øjeblik er der.

Tirsdag den 17. september 2002 er dagen, hvor kulturminister Brian Mikkelsen med et tryk på en elektroniske udløser, erklærer Danmarks nye netmagasin for åbent. En række kendte forfattere, Benn Q. Holm (foto nedenfor), Christina Englund, Lars Bukdahl, Majbritte Ulrikkeholm (foto til højre), T.S. Høeg m.fl. giver Litteratursiden.dk ord og toner med på sin rejse ud i det officielle danske Internet-landskab. Det sker i Øregårdssalen på Gentofte Bibliotek i Hellerup fra kl. 13.00 til 15.30. Se programmet - klik her!

Litteratursiden.dk har masser at byde på ude ved din computer. Som en særlig service har du f.eks. mulighed for, i samme øjeblik du læser om en bog og får lyst til at læse den, at gøre noget ved det - nemlig ved at bestille den. Det sker via www.bibliotek.dk (findes også altid oppe i øverste højre hjørne af hjemmesiden) - hvorefter du kan låne på den på det lokale bibliotek. Denne facilitet gør, at en given bog altid kun er få museklik væk fra læseren. Der er ikke langt fra inspiration til handling.

Det nye litterære netmagasin er fyldt med nyheder, boganbefalinger, inspiration til læsning, temaer, forfatterportrætter, artikler, eksperter, arkiv, interaktive faciliteter med læsetips, abonnementsordninger og direkte bogreservationer via Internettet.

Litteratursiden.dk’s erklærede mål er at inspirere, at give ideer til læsning, at gå bag om litteraturen og dens skabere, at give alle mulighed for et bredt og inspirerende kig ind i litteraturens univers - samt at tilbyde en nem, hurtig og brugervenlig adgang til vores nationale kulturarv: Litteraturen.

Gå ind på www.litteratursiden.dk - og bliv dus med Danmarks nye litterære netmagasin.

Litteratursiden.dk er udgivet og produceret af folkebibliotekerne i Vejle, Silkeborg, Horsens, Gentofte og Århus – og bistået af yderligere 44 folkebiblioteker gennem ForfatterNet Danmark, som indgår som en fast bestanddel af netmagasinet. Litteratursiden.dk er et selvstændigt netmagasin - uafhængig af økonomiske og politiske interesser.

0
Din bedømmelse: Ingen