En velskrevet og meget omfattende biografi om en genial naturvidenskabsmand, der også var alkymist og religiøs tænker. Samtidig er bogen et spændende stykke videnskabshistorie.
Utroligt velskrevet og veldisponeret erindringsbog af film- og sceneinstruktøren Kaspar Rostrup om en mørk barndom rummer en formidabel spænding mellem det sorteste sorte o
Man kan sætte mange etiketter på denne debutroman af fynboen Mads Peder Nordbo, for den har det hele: Spænding, romantik, magt, mystik, indviklede familieforhold og ikke mindst runer og nordisk myt
Jens Østergaard formår i ”Drengen og dæmonen” at kombinere politiromanen, hvor facts er i orden, den psykologiske thriller, den kundskabsformidlende roman og sidst, men ikke mindst gyseren med hina
Hjernen er kompliceret, og en gammel graffiti siger, at hvis hjernen var så simpel, at vi kunne forstå den, ville vi også være så dumme, at vi ikke kunne.
Andrea Busfields bog "Født i dkyggernes tid" er en vidunderlig bog om dagligdagen i det krigshærgede Afghanistan. Trods tab og utryghed er der megen humor i bogen.
Bogen fangede mig fra aller første side. Spænding blandet med arkæologi, islam og Syrien. Fortællingen er gennemsyret af viden og et fantasisk fortællergen.
På Nick og Amys femte bryllupsdag forsvinder Amy sporløst fra hjemmet, og snart hober der sig belastende beviser op der alle peger på den forsmåede ægtemand Nick.
Hvor Julia Butschkows roste roman, ’Apropos Opa’, i dén grad krøb ind under huden, bliver ’Aber dabei’ desværre ikke ret meget andet end en velskrevet, tidstypisk kollektivroman.