Vi anmelder

Litteratursidens nyeste anmeldelser ses under NYESTE i bjælken ovenfor eller her

ons, 03/04/2013 - 14:05
Folket ved vi alle sammen, hvad er - tror vi. Men efter endt læsning af professor Ove Korsgaards bog ’Folk’ stiller det sig anderledes.
Folk: tænkepauser 7
ons, 03/04/2013 - 14:00
Skærgården om midsommeren i strålende solskin og masser af unge, som fester. Scenen er sat for endnu en krimi med Nora Linde og Thomas Andreasson.
I kampens hede
ons, 03/04/2013 - 13:47
En velskrevet og meget omfattende biografi om en genial naturvidenskabsmand, der også var alkymist og religiøs tænker. Samtidig er bogen et spændende stykke videnskabshistorie.
Isaac Newton
ons, 03/04/2013 - 13:41
Utroligt velskrevet og veldisponeret erindringsbog af film- og sceneinstruktøren Kaspar Rostrup om en mørk barndom rummer en formidabel spænding mellem det sorteste sorte o
Sølvfloden
ons, 03/04/2013 - 12:27
Man kan sætte mange etiketter på denne debutroman af fynboen Mads Peder Nordbo, for den har det hele: Spænding, romantik, magt, mystik, indviklede familieforhold og ikke mindst runer og nordisk myt
Odins labyrint
ons, 03/04/2013 - 11:41
Jens Østergaard formår i ”Drengen og dæmonen” at kombinere politiromanen, hvor facts er i orden, den psykologiske thriller, den kundskabsformidlende roman og sidst, men ikke mindst gyseren med hina
Drengen & dæmonen
ons, 03/04/2013 - 10:42
Hvor befriende for en gangs skyld at læse en bog som kun er på 234 sider og alligevel er både spændende og velskrevet.
Dragen, sangeren, helten
tir, 02/04/2013 - 13:08
Stodderne, gangsterne og motherfuckerne er blevet voksne i 'Sengen er giftig'. Hvad enten de vil acceptere det eller ej!
Sengen er giftig
man, 01/04/2013 - 19:27
Hjernen er kompliceret, og en gammel graffiti siger, at hvis hjernen var så simpel, at vi kunne forstå den, ville vi også være så dumme, at vi ikke kunne.
Hvor svært kan det være
man, 01/04/2013 - 16:23
Der bruges ekstremt mange fornemme ord i bogen og det imponerede mig ikke, men blev mere irriterende.
Eighty days gul
man, 01/04/2013 - 16:21
Har du aldrig læst Twilight og higer du efter paranormal romance? Så vil du helt sikkert ikke kunne løsrive dig fra denne bog.
man, 01/04/2013 - 12:24
Andrea Busfields bog "Født i dkyggernes tid" er en vidunderlig bog om dagligdagen i det krigshærgede Afghanistan. Trods tab og utryghed er der megen humor i bogen.
Født i skyggernes tid
fre, 29/03/2013 - 01:05
Bogen fangede mig fra aller første side. Spænding blandet med arkæologi, islam og Syrien. Fortællingen er gennemsyret af viden og et fantasisk fortællergen.
Gudindens sidste offer
søn, 24/03/2013 - 22:02
Hvad skete der egentlig i bofællesskabet, Nordås, for 25 år siden, da tre-årige Mette forsvandt? Og hvordan hænger det sammen med nutidige hændelser.
Ingen
Der hvor roser aldrig dør
søn, 24/03/2013 - 21:39
På Nick og Amys femte bryllupsdag forsvinder Amy sporløst fra hjemmet, og snart hober der sig belastende beviser op der alle peger på den forsmåede ægtemand Nick.
Gone girl
søn, 24/03/2013 - 13:31
Første linje: I scowl with frustration at myself in the mirror.
Fifty shades of grey
fre, 22/03/2013 - 14:30
Hvor Julia Butschkows roste roman, ’Apropos Opa’, i dén grad krøb ind under huden, bliver ’Aber dabei’ desværre ikke ret meget andet end en velskrevet, tidstypisk kollektivroman.
Aber dabei
fre, 22/03/2013 - 13:17
Spændende og yderst velskrevet politisk thriller med baggrund i nogle af det 21. århundredes mange konflikter.
En tid til at dø
fre, 22/03/2013 - 12:41
Venushår er en overdådig kolos af en roman. Udfordrende og krævende, men også medrivende og generøs i sin kunstneriske rigdom.
Venushår
fre, 22/03/2013 - 12:32
Levende samtalebog mellem forfatteren Bent Vinn Nielsen og litteraten Erik Skyum-Nielsen giver et godt indblik i et væsentligt dansk forfatterskab.
Et skrivende dyr
Til top