Vi anmelder

Litteratursidens nyeste anmeldelser ses under NYESTE i bjælken ovenfor eller her

man, 22/09/2003 - 08:00
I nærheden af Chur i Schweiz blev nogle drypstenshuler åbnet for publikum i 1906.
Brummstein
man, 22/09/2003 - 08:00
Foregår på Færøerne og handler om en moden kvinde, der ser fortidens spøgelser/fortrængninger i øjnene og revurderer de fra- og tilvalg, der blev gjort engang.
Når engle spiller Mozart
man, 22/09/2003 - 08:00
Lån bogen på Det gamle Rom danner rammen om krimierne med den dumdristige, mundrappe, hårdkogte og inderst inde blødhjertede meddeler Marcus Didius Falco, men der er intet antikveret over menneskene og deres dårskaber. Som sædvanligt er Rom et bro
Tyv over tyv
man, 15/09/2003 - 08:00
En spændende murstensroman skrevet af danskeren Jussi Adler-Olsen. Hovedpersonen er hollænderen Peter de Boer, der i Amsterdam leder en større firmaknuserorganisation.
Firmaknuseren
man, 15/09/2003 - 08:00
Maggie lagde karrieren på hylden, da hun og kæresten Jake fik barn nummer to, og nu går hun hjemme.
Maggies mageløse verden
ANDREAS28: "Søger FrækBabe"
Blålys
man, 15/09/2003 - 08:00
Der er gøgl og karneval på mange planer i Martin Glaz Serups anden digtsamling 'Borgmester Gud'.
Borgmester Gud
Indholdet er lavet af en bruger på litteratursiden.dk
man, 15/09/2003 - 08:00
Da den unge Abbie mirakuløst undslipper galningen som i dagevis har holdt hende kneblet, blindet og bundet,begynder mareridtet først for alvor.
De levendes verden
man, 08/09/2003 - 08:00
Bella har et studenterjob med rengøring på plejehjemmet Soldug.
Elinor Marks fulde fem
man, 08/09/2003 - 08:00
Lån bogen på Det højproduktive amerikanske par Bodie og Brock Thoene med doktorgrader i skrivekunst og historie er alment kendt på det danske bogmarked. Der er tidligere oversat 5 letlæselige og farverige flerbindsserier, flere med afsæt i omstændi
Vand til vin
man, 08/09/2003 - 08:00
Kan man li' Nick Hornbys "High Fidelity" kan man også nyde denne letløbende debutroman af århusianeren Keld Conradsen (født i '63).
Småfisk og guldmakreller
man, 08/09/2003 - 08:00
J. Wallis Martin har på dansk tidligere udsendt krimien "Kold som marmor", hvor et 18 år gammelt lig pludselig dukker op.
Fuglegården
man, 08/09/2003 - 08:00
Norges svar på Peter Høeg er Sigmund Jensen blevet kaldt. Sammenligningen er ikke helt ved siden af.
Hvide dværge - sorte huller
man, 01/09/2003 - 08:00
Spændingsroman om Ahmed, den ikke-muslimske pladsformand på byggeriet af en ny metrostation i Paris' centrum, der sættes under et umenneskeligt pres af islamiske fundamentalister.
Det onde øje
man, 01/09/2003 - 08:00
Jeg har læst en bog, jeg ikke kan glemme! Den fortæller historien om, hvad der sker, hvis menneskene pludselig mister deres allervigtigste sans, at kunne se!
En fortælling om blindhed
man, 01/09/2003 - 08:00
11 september 2001 befandt Henrik Rehr sig godt 200 meter fra World Trade Center ...
Tirsdag
man, 01/09/2003 - 08:00
Ikke en bog for sarte sjæle;  det er historien om den stille og gudfrygtige Soraya, som  bliver gift med småsvindleren Ghorban-Ali, der b
De stenede hende
man, 01/09/2003 - 08:00
Hvorfor og hvordan bliver man terrorist? Det giver Gretelise Holm et bud på i ungdomsromanen ”Vild Verden” fra 1993.
Vild verden
man, 01/09/2003 - 08:00
Efter 11. september er det blevet mere nødvendigt end nogensinde, både for amerikanerne selv og for resten af verden, at forstå, hvorfor Amerika (=USA) er, som det er.
Forklaring på Amerika
man, 01/09/2003 - 08:00
“Terrorens våben” giver en god og tankevækkende gennemgang af terrorismens historie som militærfænomen.
Til top