Lån bogen på
Et fund i en forladt mine sætter en gruppe forskere på sporet af en ældgammel civilisation. Mens de er i færd med at tyde nogle inskriptioner nede i det fundne kammer, rystes minen af en eksplosion, og den lille gruppe bring
Her er en ny dansk forfatter kommet på banen med en roman om de checkede 30/35-årige danskere, der lever livet let og fornøjeligt, og som samtidig har check på karrieren, tøjet, maden, tv-serierne,
"Rygsvømmeren" er en drømmeagtig, intens bog om mennesker, der tidligt får deres liv slået i stykker. Romanen handler om en ung kvinde, Cora Kelly, der også er bogens fortæller.
Der er unægtelig blevet skrevet, talt og sunget meget om kærligheden gennem tiden … det har ikke gjort kærligheden dårligere, men nogle gange temaet. Hvorfor?
Eric Packer er hovedperson i Don DeLillos nye roman "Kosmopolis". Han er 28 år og mangemillionær. Han er, hvad man vil kalde et finansgeni og ejer af Packer Capital.
Vi kender den godt, hvad-nu-hvis-fornemmelsen; på én gang pirrende og let deprimerende, når vi får leget med tanken om, at livet, ens eget, kunne ha’ været et helt andet, hvis: "….jeg nu havde v
En aften forfatteren John Irving sad og så på et indslag i TV sammen med sin kone om den første håndtransplantation i USA, sagde hans kone : “Hvad nu hvis donorens enke forlanger at få besøg
Purpurfarversken Anna er gift med pavens livvagt Lorenzo. De bor med deres eneste datter og tjenestefolk på en gård i Toscana. Tiden er anden halvdel af 1400-tallet.
"Pölsa" er en underfundig og humoristisk roman. Den er skrevet i stil og toneleje som den forrige udgivelse, novellesamlingen "I brogede blades vand", 2001.
Christopher er 15 år og bor alene sammen med sin far. Han lider af Aspergers Syndrom, en form for autisme der bl.a. gør, at han ikke bryder sig om, at folk rører ved ham.