Singleslinger i tvivl 2, Carries dagbog 2 af Candace Bushnell

Oprettet: 19.09.2011 - 11:36

Bog: "Singleslinger i tvivl 2, Carries dagbog 2" af Candace Bushnell

Bogens forside

Følg den legendariske Carrie Bradshaw første gang hun flytter til New York - Find ud af hvordan hun bliver forfatter, hvordan hun mister sin mødom og selvfølgelig hvordan hun lærer Samantha, M

Forfatter: 
Candace Bushnell
Oversætter: 
Julie Top-Nørgaard
Udgivet: 
2011
Forlag: 
Lindhardt og Ringhof
Sidetal: 
364
Lån bogen - Køb bogen

Har du nogensinde tænkt på hvordan Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte fra Sex and the City lærte hinanden at kende? Så læs med i Carries Dagbog II!

Denne anden del af serien om Carrie Bradshaws liv i New York, tager sin begyndelse hvor seriens første del sluttede.

Just ankommet til New York, har Carrie nu lært Samantha at kende. Da Carrie efter få dage mister sit lejede værelse, flytter hun permanent ind hos den noget ældre Samantha, som straks introducerer hende for New Yorks absolutte inderkreds. Carrie møder snart en ældre, berømt manuskriptforfatter, som hun begynder at date. På denne måde har Carrie nu fået foden indenfor i de ”rigtige kredse” og snart mærker hun, at hun ikke ønsker at forlade byen igen. Samtidig er Carrie  meget glad for sine medstuderende, og efter få dage i byen får hun oven i købet en ny veninde, den rødhårede, ultra feministiske Miranda.

Eneste skår i glæden, er dog at Carrie må kæmpe med en enorm skriveblokering. Hvor hendes medstuderende skriver så det er en ren lyst, kan Carrie simpelthen ikke få taget hul på opgaven. Dette ændres dog, da hun beslutter sig for at hun skal skrive et teaterstykke. Snart er der gang i skriveriet, og Carrie står foran sit livs største læseprøve.

Personligt er jeg stor fan af ”Sex and the City”, både som den evigt TV aktuelle serie og også de to biograffilm. Jeg elsker, tøjet, moden, humoren og det evigt pulserende storbyunivers. Jeg må dog med ærgrelse sige, at dette univers ikke er blevet indfanget i bøgerne. Carrie virker temmelig naiv og overfladisk, og handlingen er simpelthen for utroværdig. Dog synes jeg det er vigtigt at understrege at handlingen i bøgerne forgår, før Carrie bliver voksen, så der er altså tale om en 17-årig hovedperson. Med dette in mente vil jeg hovedsageligt anbefale bogen til de yngste kvinder, som sikkert vil få en udmærket læseoplevelse ud af den.

Bogens lyserøde og guldprydede forside er utroligt indbydende og appetitlig, ja jeg fristes til at sige at man kan bruge bogen som et accessory – den vil passe perfekt sammen med det rigtige outfit, som Carrie ville sige. En bog der appellerer til alle chicks med hang til pynt, mode og masser af bling bling.

Blogindlæg: Ny skønlitteratur - september 2017. 2. del

19.09.2017 - 10:11 - Marit

Sluk telefonen og lad græsset gro – de gode bøger står i kø for at blive læst.

Blogindlæg: Ny skønlitteratur i september 2017. Del 1

04.09.2017 - 12:12 - Marit

Det litterære efterår starter i fin form med danske kinesere, irske familier, mulige prisvindere og spionen over alle spioner.

Blogindlæg: Ny skønlitteratur - august 2017

07.08.2017 - 08:53 - Marit

Peter Poulsen, Zadie Smith og Paula Hawkins – lidt for enhver smag.

Blogindlæg: Ny skønlitteratur - juni 2017

07.06.2017 - 20:42 - Marit

Koreanske vegetarer, amerikanske slaver i fortid og fremtid, agitprop, Første verdenskrig og kærlighed er noget af det, årets første sommermåned byder på, og som vi kan glæde os til.

Blogindlæg: Ny skønlitteratur - maj 2017

03.05.2017 - 21:32 - Marit

Forårssæsonen lakker mod enden, men der er stadig meget at glæde sig til. Bl.a.

Blogindlæg: Ny skønlitteratur - marts 2017

02.03.2017 - 14:05 - Marit

Der er gang i udgivelserne derude, man bliver helt svedt. Morten Ramsland, Emma Donoghue og meget andet, der ser godt ud.

Blogindlæg: Ny skønlitteratur - februar 2017

02.02.2017 - 13:12 - Marit

I februar får vi nyt fra gamle og unge danske forfattere, samt en hel del etablerede nordmænd/kvinder, bla. a.

Blogindlæg: Ny skønlitteratur - januar 2017

03.01.2017 - 20:57 - Marit

Hvad vi ikke nåede at læse i 2016, kan jo læses i 2017 - men bøgerne kommer i skarp konkurrence med de nyudgivelser, der allerede trænger sig på.

Temaer

Gå på opdagelse i Litteratursidens temaer og bliv klogere på nye tendenser,  genrer og markante emner i litteraturen.

Artikel: 5 litterære trends i 2016

09.12.2016 - 16:29 - Lise Vandborg

Familie, moderskab, psykisk sygdom, samfundskritik og fortolkning af historiske skikkelser er de vigtigste temaer i årets danske litteratur.