Et tilbud du ikke kan afslå af Jill Mansell

Oprettet: 29.03.2010 - 11:18

Bog: "Et tilbud du ikke kan afslå" af Jill Mansell

Bogens forside

Lola er 17 og kæreste med Dougie - Da hans snobbede mor forsøger at købe hende til at opgive forholdet, siger hun først nej - Men da hendes elskede stedfar kommer i bekneb, ender hun med at tage im

Forfatter: 
Jill Mansell
Oversætter: 
Marie Kopp
Udgivet: 
2010
Forlag: 
Thaning & Appel
Sidetal: 
362
Lån bogen - Køb bogen

Ny chick-lit om de gode, de dårlige og de meget svære beslutninger. Og om hvad man gør, når man får et tilbud man ikke kan afslå!

Da Lola som syttenårig får tilbudt en stor sum penge af sin kærestes mor for at slå op med ham, står hun i en situation hvor hun - af meget reelle årsager - er nødt til at sige ja til tilbuddet. Dougs familie er meget velhavende, og hans mor mener at Lola står i vejen for hans lysende fremtid. Samtidig har Lolas stedfar rodet sig ud i økonomiske problemer, og ved at tage imod pengene, kan Lola hjælpe ham og redde familien. Ti år senere møder Lola igen Doug, som er meget bitter på hende for hendes svigt ti år tidligere. Lola forelsker sig straks i ham igen, men han er ikke så nem at få fat på. Hun har dog ikke tænkt sig at give op og sætter alt ind på at vinde hans hjerte igen. Undervejs dukker Lolas biologiske far frem fra sine gemmer, hun får et stærkt venskab med Dougs yndige søster Sally og en kendt engelsk kunstner forelsker sig i Lola.

'Et tilbud du ikke kan afslå’ er chick-lit i sin reneste form. En charmerende og lettere forvirret kvindelig hovedperson, der må en gruelig masse (sjove) hændelser igennem, fordi hun forsøger at få fat i den mand hun er forelsket i. En masse søde mennesker i hovedpersonens omgangskreds, som alle kun vil det bedste for vores hovedperson og endelig masser af morsomme misforståelser der alle står til at løse.

Der bliver i disse år skrevet rigtig mange chick-lit romaner, og der er ofte blandede meninger om kvaliteten. Personligt synes jeg måske nok denne roman har en handling, der er en lille smule usandsynlig – løsningerne er næsten for lette, men jeg har været rigtig godt underholdt hele vejen igennem, jeg slugte bogen på tre dage, og jeg vil helt sikkert anbefale den til alle (kvinder) der spørger efter en god chick-lit bog.

Et tilbud du ikke kan afslå’ er forfatterens anden bog på dansk. Hendes første bog hedder ”Den rette beslutning”.

Blogindlæg: Ny skønlitteratur - juni 2017

07.06.2017 - 20:42 - Marit

Koreanske vegetarer, amerikanske slaver i fortid og fremtid, agitprop, Første verdenskrig og kærlighed er noget af det, årets første sommermåned byder på, og som vi kan glæde os til.

Blogindlæg: Ny skønlitteratur - maj 2017

03.05.2017 - 21:32 - Marit

Forårssæsonen lakker mod enden, men der er stadig meget at glæde sig til. Bl.a.

Blogindlæg: Ny skønlitteratur - marts 2017

02.03.2017 - 14:05 - Marit

Der er gang i udgivelserne derude, man bliver helt svedt. Morten Ramsland, Emma Donoghue og meget andet, der ser godt ud.

Blogindlæg: Ny skønlitteratur - februar 2017

02.02.2017 - 13:12 - Marit

I februar får vi nyt fra gamle og unge danske forfattere, samt en hel del etablerede nordmænd/kvinder, bla. a.

Blogindlæg: Ny skønlitteratur - januar 2017

03.01.2017 - 20:57 - Marit

Hvad vi ikke nåede at læse i 2016, kan jo læses i 2017 - men bøgerne kommer i skarp konkurrence med de nyudgivelser, der allerede trænger sig på.

Temaer

Gå på opdagelse i Litteratursidens temaer og bliv klogere på nye tendenser,  genrer og markante emner i litteraturen.

Artikel: 5 litterære trends i 2016

09.12.2016 - 16:29 - Lise Vandborg

Familie, moderskab, psykisk sygdom, samfundskritik og fortolkning af historiske skikkelser er de vigtigste temaer i årets danske litteratur.

Artikel: Årets anmelderfavoritter

13.12.2016 - 13:52 - Barbara Rugholm Hessellund

2016 synger på sidste vers, og hvis jeg skulle forberede en nytårstale, skulle den tage udgangspunkt i årets litteratur. Hvilken bedre prisme kan man tænke sig?

Blogindlæg: Ny skønlitteratur i december

04.12.2016 - 00:54 - Marit

Jane Gardam, Håkan Nesser og Bob Dylan er december måneds højdespringere på min skala.

Blogindlæg: Ny skønlitteratur - november 2016

01.11.2016 - 19:06 - Marit

Igen en stor læsemåned, hvor vi kan glæde os til bl.a. Erling Jepsen, Thomas Rydahl, Josefine Klougart og Orhan Pamuk.