Det 13. spil af Morten Sabroe

"Det 13. spil" af Morten Sabroe

Bogens forside

Psykologisk thriller. Arthur Hellman burde have det gode liv. Men hans kone er fjern og har en affære, og hans 17-årige datter spiller et dødsensfarligt spil med en bestialsk spilstyrer.

Udgivet:
2010
Forlag:
Politiken
Sidetal:
338
Lån bogen - Køb bogen

Tag med på en dæmonisk og mørk rejse gennem sindets yderste afkroge, i Morten Sabroes nyeste spændingsroman ”Det 13. spil”.

Vi møder første gang den 42-årige Arthur Hellman i en fjern Cambodiansk afkrog. Her lever han et dystert og grotesk liv en mere eller mindre forvirret sindstilstand.

Snart bringes vi dog tilbage til Arthurs tidligere liv i Danmark, og nu begynder forklaringen på, hvorfor vores hovedperson har valgt at gemme sig et sted i det fjerneste Sydøstasien.

Arthur Hellmans overklasseliv er ved at krakelere. Firmaet er ved at gå fallit, konen Charlotte lever sit eget liv, hvor karrieren kommer i første række, og forholdet til teenagedatteren Sofia er helt forkvaklet. Da Arthur finder en pung, trækkes han ind i et mystisk, dæmonisk spil på liv og død, hvori det viser sig at hans datter har hovedrollen. Det 13. spil er i gang!

Journalist og forfatter Morten Sabroe beskrives som oftest, som fandenivoldsk og utilpasset. I sine skønlitterære værker bruger han også ofte løs af sig selv og sit eget liv.

I 2007 vakte han stor opmærksomhed med den selvbiografiske roman ’Du som er i himlen’, som tager udgangspunkt i Morten Sabroes eget liv.

’Det 13. spil’ er en både fandenivoldsk og utilpasset roman, hvor man som læser konstant er i tvivl om hovedpersonens sindstilstand, om hvad der er virkelighed og fantasi, hvad der er op og ned.

Læs bogen hvis du ønsker at komme på en rejse ud i sindets dæmoniske udkantshjørner – der er garanteret spænding og uhygge når Morten Sabroe lukker op for ’Det 13. spil’.

Til top